Kriminalce i prostitutke obukli u uniforme policije!

Učesnicima rijalitija „Zadruga“ stavljeni su na raspolaganje automobili srpske policije i uniforme koje neodoljivo podsećaju na uniforme srpskog MUP. Tako će  u najnovijem „zadatku“ kriminalac koji je prodavao drogu u crkvi i za to pravosnažno osuđen Kristijan Golubović biti „policajac“ kako su najavili iz produkcije. Ovo je drugi veliki skandal sa nacionalno obeležjima  u kontraverznom rijalitiju u kome učestvuju kriminalci  i hapšene prostitutka.

Pre toga nosili su uniforme srpske vojske. Tada se podigla velika prašina u javnosti. Vojni sindikat Srbije žestoko je reagovao.

Kako su saopštili „učesnici ovog nakaradnog performansa na najgori mogući način prikazali su obeležja institucije u koju srpski narod ima najviše poverenja“ .

-U moralne vrednosti učesnika „Farme“ i sličnih rijalitija ne bismo da ulazimo, mada smo unazad nekoliko godina upoznati sa njihovim bliskim kontaktima sa podzemljem i prostitucijom, i sad smo doživeli da naše vojnike upoređuju upravo sa takvima. Ovaj presedan duboko zadire u odgovornost onih iz Vojske Srbije, koji su promiskuitetnim licima omogućili da dobiju vojne uniforme sa sve zvaničnim oznakama Vojske Srbije- saopštili su tada iz VSS.

ucentar.rs 

 

 

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.