Humanitarni tiket Slavice Đukić Dejanović u akciji Mozzarta

Današnji humanitarni kladilac u akciji Humanitarni tiket , 1.580. po redu, jeste prof. dr Slavica Đukić Dejanović. 

Sve utakmice na današnjem humanitarnom tiketu startuju u 20.45. Prvo smo na duelu ŠVAJCARSKA – HRVATSKA. Domaći su izgubili od Ukrajine pa odigrali nerešeno sa Nemačkom, 1:1. Hrvati nisu onaj tim koji je pobeđivao sve redom. Sada imaju poraze od Portugalije i Francuske, sa po četiri primljena gola. Statistika je na strani Švajcaraca, 1:2:0. Poslednji meč dve selekcije okončan je sa 2:2.

 

“Tri plus”.

HOLANDIJA dočekuje MEKSIKO u prijateljskom odmeravanju snaga. Meksikanci imaju šest trijumfa u nizu, a samo je na jednom palo manje od tri gola. Nakon sedam pozitivnih ishoda Holanđani su položili oružje pred Italijanima, 1:0. Tri pobede imaju Lale nad Meksikancima pa poraz od 3:2.

“Jedinica”.

Treći duel na dobrotvornom listiću je okršaj NEMAČKA – TURSKA. Nemci imaju bolji međusobni skor, 3:1:2, a najubedljivija pobeda glasi 3:0. Na poslednja tri okršaja Nemci su rivalima dali po tri gola. Na sedam poslednjih duela domaći nisu izgubili, ali su poslednja dva meča odigrali nerešeno. Turci imaju najviše remija, u poslednjim utakmicama, jedan je sa Srbijom. Početkom septembra odigrali su bez golova, a pre toga kapitulirali su pred Mađarima, 1:0.

“Kombinacija, jedan sa dva plus”.

I za kraj POLJSKA – FINSKA. Na poslednjim utakmicama Poljaci su dobili BiH, a Finci Irsku. Poljaci na poslednjih pet utakmica imaju jedino minimalan poraz od Lala. Fincima su konce pomrsili Grci i Velšani. Domaći su očitali lekciju rivalima pobedivši u poslednjem duelu sa 5:0. Ukupna međusobna statistika kaže 4:3:1. Pre ove “petarde” dva meča završena su bez golova.

Kompanija MOZZART je samo kroz “Humanitarni tiket u podne” donirala čak 16.542.389dinara. Komentator i voditelj Smiljan Banjac je 211. plemeniti dobitnik, a 212. uspešni kladilac je bivši selektor Mladen Krstajić sa sjajnim dobitkom od 247.100, 00 dinara. Vanja Savić ostvarila je dobrotvorni dobitak od 162.700 dinara, a trener Vladimir Lučić sastavio je tiket za 141.200, 00dinara.Poslednji dobitnik je košarkaš Mornara Sead Šehović.

MOZZART je u akciji “Sto terena za jednu igru” obnovio i svečano otvorio tačno 85. košarkaških terena. U 2019. godini u čast legendarnog Slobodana Pive Ivkovića otvoreno je igralište u Beogradu, a u Kruševcu otvoren je obnovljeni teren za fudbal, košarku i rukomet. U naselju Stepa Stepanović otvaren je renovirani teren “Željko Rebrača”. U Zemunu “Novica Veličković”. Bili smo i generalni sponzori studentskog sporta na Beogradskom univerzitetu. Mozzart je bio naslovni sponzor KLS – a, sponzor ABA lige, KK Borca… Beting partneri smo KSS – a , FSS – a , FK Crvena zvezda, KK Partizan…

U sklopu svog društveno odgovornog poslovanja Mozzart je donirao deset najsavremenijih respiratora za ukupnih 200.000 evra. Izdvojena su sredstva za pomoć bolnicama 150.000 i penzionerima, 100.000 evra, a poslednja akcija je donacija svežeg voća i vitaminskih sokova, 40 tona, za naše preopterećene zdravstvene radnike.

Podsećamo na MOZZARTOVE plemenite kladioce, u “Humanitarnom tiketu u podne”, sa iznosima od preko 100.000, 00 dinara. Među 58 dobitnika su Emir Kusturica, Andrea Trinkijeri, Ivan Jović, Strahinja Gavrilović, Vanja Bulić, Momčilo Bajagić, Uroš Tripković, Radomir Antić, Vojin Ćetković, Vojkan Borisavljević, Zdravko Čolić, Jovan Maljoković, Nenad Stojmenović, Sara Sakradžija, Milan Caci Mihailović, Miloš Teodosić, Danica Ristovski, Dimitrije Ilić, Marko Tejić, Srđan Vasiljević, Milica Mandić, Branislav Trifunović, Predrag Miljuš, Dragana Cvijić, Boris Režak, Duško Pijetlović, Prof. Branko Đurović, Duško Nikolić, Zoran Vujičić, Milan Pavkov, Ana Joković, Ivica Šurjak, Aleksandar Srećković, Nikola Mišković, Dejan Mišković, Zoran Višić, Ljubiša Stojanović, Milan Mačvan, Nenad Brnović, Ivan Paunić, Dejan Ristić, Milena Pavlović Čučilović,Antun Novaković, Pero Antić, Ivan Ivković, Brajs Džouns, Nebojša Vučićević, Darko Tešović, Aleksandar Simetrija ĐorđevićZoran Njeguš, Milan ZelenPredrag Jeremić, Igor Gluščević, Slavoljub Krnjinac, Mirko Milikić, Mladen Krstajić, Vanja Savić i Vladimir Lučić. 

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.