Skandal u Mladenovcu okončan druženjem Sare -na trgu sa decom!

Ko je influeserka Sara Damjanović koja je uzburkala strasti u Mladenovcu pozivom lokalne samopurave da poseti osnovnu školu i „druži se“ sa tamošnjim đacima. Izazvala pravi mali rat na društvenim mrežama

 

 primer za osnovce u Mladenovcu

„Novcem iz lokalnog budžeta, mimo volje građana, finansiran je javni nastup Sare Damjanović, koja je na centralnom trgu održala predavanje masi osnovaca bez maski i distance. Influenserka i tiktokerka, kako se to danas kaže, Sara Damnjanović na krcatom trgu u Mladenovcu podučavala je osnovce trendovima na društvenim mrežama! I to o trošku opštine Mladenovac, odnosno građana, kako tvrdi udruženje roditelja. Prvobitno je bio planiran njen „nastup“ u školama, ali je zbog korone prebačen na trg, koji je bio krcat. Na sve to – distance i maski nije bilo nigde“- piše štampa.

Pod pritiskom javnosti, izgleda da se odustalo od „predavanja“ po školama. Ona sama tvrdila je da i nije trebalo da drže predavanje.

 

Deli obnažene fotografije

Sara Damnjanović za sebe kaže da je najpraćeniji srpski tiktoker, jer na društvenoj mreži Tik-tok ima 1,8 miliona pratilaca. Inače, na svom Instagram profilu često objavljuje provokativne fotografije, na kojima joj se vide obnaženi delovi tela, poput onih bez gornjeg dela kupaćeg kostima, gde grudi prekriva rukom, ali joj se ipak vide. Često u prvi plan na svojim fotografijama sa Instagrama ističe zadnjicu. U njenoj biografiji se navodi da je osvojila titulu za mis Azije global 2019, da je studentkinja ekonomije i višestruka šampionka Balkana i Evrope u tekvondu.

„Pozvana sam kao gost da se družim sa vama. Ne idem po školama, ne držim predavanja. Tačno je da je prvo bio plan da idem po školama, ali onda sva deca ne bi mogla da prisustvuju jer je neko na časovima, a neko nije. Da ne bi bežali sa časova, odlučili smo da kad svi završe sa školom, da se nađemo na trgu u Mladenovcu – navela je Damnjanovićeva na Instagramu, a potom objavila i snimke s decom.

Da su se protiv spornog događaja pobunili roditelji mladenovačkih đaka, potvrdila je Jovana Gajić, koja je u ime udruženih roditelja i nastavnika iz ovog grada u nedelju pozvala da se ne ide na skup koji smatra promocijom „kiča i šunda“.

– U gradu gostovaće „tiktokerka“ Sara Damnjanović i obratiti se našim osnovcima. Njeno gostovanje, prema našim saznanjima, finansira opština Mladenovac. Dugo nam je jasno u kojoj smo meri naša deca i mi izloženi kiču, šundu i pogrešnim vrednostima, zbog kojih je sve više mladih koji kreću pogrešnim putem, vođeni pogrešnim idealima. Apelujemo na vašu svest i savest da ne učestvujete u ovom dešavanju, jer ćete svojim prisustvom podržati nešto što može negativno da se odrazi na rast i razvoj vaše dece – navodi se u otvorenom pismu „Udruženih roditelja i nastavnika Mladenovca protiv kiča i šunda“.

 

View this post on Instagram

In love w ☀️ …

A post shared by Damnjanovic👑Miss Asia Global (@saratkd7) on 

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.