Crna dva dana za Srbiju- sedmoro mrtvih! Tri ubistva, samoubistva, pogibije..

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Ivan T. (52) poginuo je juče kada je koji je pred prestravljenim ljudima pao sa 12. sprata stambene zgrade. Ivan je bolovao od manije gonjenja, izjavio je njegov blizak rođak. Imao je svoj stan, ali je iz nepoznatih razloga spavao na različitim mestima.Pretpostavlja se da se čovek iznenada probudio, zbog bolesti pomislio kako ga neko progoni, pa je u pokušaju bekstva nesvesno pao sa jedne na drugu etažu, a zatim u ponor. Po nalogu tužioca biće urađena obdukcija tela kako bi se utvrdilo da li je čovek bio pod dejstvom opijata, lekova, alkohola.

Vatrogasna brigada dobila je dojavu o čoveku na krovu u Pančićevoj ulici na Dorćolu u 11.43 sati.

Nekoliko sati kasnije Milan Ž. hicem iz pištolja, kako se sumnja, ubio je Mariju S. (31) u kolima ispred zgrade u Pančevu, u kojoj je živela sa dvoje dece, jer navodno nije hteo da prihvati da ona ne želi više da bude sa njim. Pretpostavlja se da su Milan i Marija bili u emotivnoj vezi, a da su se, prema rečima komšija, kobnog dana žestoko posvađali.

U saobraćajnoj nesreći koja se jutros dogodila u mestu Natalinci nedaleko od Topole poginuo B. M. (32) iz Topole.Nesreća se prema nezvaničnim informacijama dogodila kad je vozač automobila „opel korsa“ pod za sada nerazjašnjenim okolnostima izgubio kontrolu nad vozilom i sudario se sa kamionom koji je dolazio iz suprotnog pravca. Od siline udarca automobil se prevrnuo u kanal. B. M. je preminuo na mestu nesreće.

Radnik A. P. (28) poginuo je oko 13 sati na uglu ulica Stanoja Glavaša i Kneza Danila u centru Beograda.

Mladića je prema rečima očevica zatrpala velika količina zemlje i preminuo je na mestu nesreće pred brojnim kolegama i stanarima okolnih zgrada.

– Mladić se okliznuo i upao u tu rupu gde rade. Odjednom se samo velika količina zemlje obrušila na njega – priča svedok tragedije.

Večeras oko 19.30 časova pripadnik Vojske Srbije A. R. pokušao je samoubistvo.

On je pištoljem u privatnom vlasništvu, u privatnom automobilu, na parkingu u kasarni „Vasa Čarapić“ na Banjici. U to vreme nije bio na dužnosti. Odmah nakon pokušaja samoubistva prevezen je na Vojnomedicinsku akademiju gde mu se lekari bore za život.

U jednoj od kupljenih hala, u okviru firme „Min Kopeks“ danas oko 16,15 sati ubijen je Draško R. iz Niša.

Policija nam je potvrdila da jepronađeno beživotno telo muškarca pored koga je pronađeni krvava macola i sekira tako da se pretpostavlja da je došlo do borbe između žrtve i ubice ili više njih.

Na njegovom telu vidljive su povrede temena glave, a pored su pronađene sekira i macola. Uviđaj je u toku, a o događaju je obavešteno Vise javno tužilaštvo.

 

– Žrtva je niški privatnik koji ima brata u Australiji i ovde je započeo biznis. On je kupio samo donji deo hale i krenuo s poslom. Radio je danas s dvojicom radnika i pošto su imali mnogo posla, on im je rekao da idu da ručaju pa da se vrate i još malo nastave s poslom.

U ova dva dana bilo je još nekoliko nesreća.

 

ucentar.rs

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ostavi komentar