NEMA KRAJU PONIŽENJU: porodici Jašović privatni izvršitelj vratio lične stvari!

Porodici ratnog heroja sa Kosmeta Gradimira Jašovića koji je od strane privatnih izvršitelja nasilno izbačen na ulicu uz asistenciju preko 30 policajaca i uhapšen sa kćerkom, juče je privatni izvršitelj vratio lične stvari. Teodora, student tvrdi da stvari nedostaju i da su mnoge oštećene 

„Kada smo nasilno izbačeni ostala je moja majka kući i deda koga su izbacili,nisu dozvolili da neko od naše porodice bude tu dok su vršili popis stvari,čak su se i neki naših prijatelja pitali da budu tu dok se vršio popis,ali su rekli da ne sme da bude tu i pretili im policijom“- kaže u pismu našem portalu Teodroa Jošović, 24-godišnja studentkinja iz Aranđelovca čiju je porodicu privatni izvršitelj Vidoje Stojković izbacio na ulicu.
porodica Jašović
Da podsetimo uz asistenciju preko 30 policajaca porodica ratnog veterana sa Kosmeta Gradimira Jošovića izbačena je iz stana koji mu je bivša firma dala na korišćenje. On je uhapšen i kao težak dijabetičar koji dnevno uzima četiri puta insulin vezan lisicama i bos, kao kriminalac peške odveden u policijsku stanicu. Uhapšena je i njegova kćerka, rodbina i građani. Od tada su na ulici. Juče su im vraćene lične stvari od strane izvršitelja.
Teodora Jašović

-Rekli su da imaju njihova dva svedoka (kasnije saznajemo da oni rade kod sudskog izvrsitelja). Po zakonu bi trebalo neko iz naše porodice da prisustvuje popisu stvari. Kasnije su popisali da se u našoj kući nalazi kamin, klima, frižder, kola i još par stvari, koje bi oni trebali da uzmu za troškove dolaska i to je sve što se nalazi u našoj kući, kao da nismo živeli tamo 21 godinu. Mi smo im poslali spisak stvari šta se zapravo sve nalazi u kući-kaže Teodora Jošović.

Njeni roditelji sedmog ovog meseca sastali su se sa zamenikom sudskog izvršitelja (on se nije pojavio) da preuzmu stvari iz kuće.
-Kažu da nam vraćaju stvari ,ali svaka stvar je vidno oštećena, neke su toliko polomljene do apsolutne neupotrebe. Dosta stvari nedostaje dva lap topa,  jedan sam ja koristila za fakultet u kome se nalazi preko 30 napisanih seminarskih radova i sve što sam radila na fakultetu sve ove godine. Takodje, nedostaje dosta zlata,od kojih je jedno zlatno lanče koje sam ja nasledila od babe,a ona od svoje majke. Takodje nedostaje novac i dosta knjiga- tvrdi Teodora Jošović i najavljuje da će danas porodica angažovati advokata kako bi se utvrdilo šta je sa stvarima i dragocenostima koje nedostaju.
ucentar.rs


1 Comment

  1. Ljuba Kg
    25/10/2020 - 1:07 pm

    Hvala što izveštavate javnost o ovom slučaju.
    Izvršitelji su pokazali svoje pravo lice.

    Reply

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.