Opa! Kumovi gradonačelnici u Kragujevcu- zahladneli odnose!

Dvojica kumova bivši i sadašnji gradonačelnik Radomir Nikolić i Nikola Dašić- zahladnili su odnose i poslednjih meseci ne komuniciraju!

 

Ovo za naš portal nezvanično tvrde odlično obavešteni izvori upućeni u dešavanja u Skupštini grada Kragujevca.

-Do zahlađenja je došlo usled određenih kadrovskih rešenja koje je preduzeo novi gradonačelnik Dašić. Oni se mesecima nazad nisu čuli telefonom, a kamoli konsultovali oko određenih projekata i naimenovanja- kaže naš izvor.

Pored imenovanja kadrova, u gradu se govori i o smeni velikog broja funkcionera koji slove za kadar „porodice Nikolić“, a kap je prelila čašu zbog policijskih istraga koje se vode u dve strateška gradska preduzeća.

-Dašić insistira da se sve istera na čistac. Moguća su i hapšenja do juče nedodirljivih direktora. Pored toga i sam Grad podneće krivične prijave protiv nekih gradskih ministara zbog kašnjenja sa projektima zbog kojih Kragujevac Evropskoj banci za obnovu i razvoj mora da plati ogromne svote novca- kaže doborobavešteni izvor našeg portala.

Trenutno se vodi i žestoka borba porodice Nikolić da zadrži uticaj u privredno-finansijskim tokovima u gradu, gde su godinama vedrile i oblačile jedne te iste kompanije dobijajući projekte koje je finansirala država Srbija.

-Pored toga veliki nesporazum je ispao i oko aktuelne rekonstrukcije gradskog odbora SNS u Kragujevcu. Do sada profesionalno zaposleni sekretari i koordinatori koji su primali platu u stranci obavešteni su da od prvog novembra ne rade- kaže izvor našeg portala.

ucentar.rs



 

8 Comments

 1. PETKO
  10/10/2020 - 1:08 pm

  Cisti brate Nikoliceve dosta su vedrili i oblacili.

  Reply
 2. Анонимни
  10/10/2020 - 2:26 pm

  Raspali dokaži da više vredi od njih, dovedi grad u red a ako neko treba u apsu, samo napred, dosta je Nikolića i njihovih mahinacija.

  Reply
 3. 10/10/2020 - 10:14 pm

  Svaki put sve lošiji ljudi! Ovo je katastrofa!

  Reply
 4. dajokreni
  10/10/2020 - 10:27 pm

  ocisti nikolicev kadar oko sebe jer cete unistititi… ocisti jer vidis u sta su grad pretvorili u palanku sve se raspada.. a tek ko nam je direkot profesor vecnik to vidis i sam

  Reply
 5. majaroga
  10/10/2020 - 10:31 pm

  Koja slina ili koja pedofil otvara shelovu pupmu to mu je zavrsio kum Dima preko Ere vecnika za privredu koji ti nista nije trebao… vodi racuna Dasicu svi su oni preletacevicu kako vetar duva.

  Reply
 6. Gordana
  12/10/2020 - 3:57 pm

  AKO SI POSTEN STVARNO I PRAVEDAN,RASCISCAVAJ TO .NI PO BABI NI PO SVASTIKI.

  Reply
 7. lale
  12/10/2020 - 9:56 pm

  Dasicu cisti i svi ali bukvalno svi gradjani ce dati podrsku u tome !!!! ajde nastavi uz tebe su Kragujevcani !!!!

  Reply

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.