napeto: „GVOZDENI PUK“ dolazi kod Palme zbog napada na veterana!

Udruženje boraca iz Valjeva „Gvozdeni puk“ najavilo je da danas, 10. oktobra dolazi u Jagodinu kako bi iskazali svoj protest zbog „napada“ narodnog poslanika Dragana Markovića Palme na njihovog člana Sašu Živkovića. Naš portal je u petak preneo video snimak na kome se vidi taj incident.

Proglas boraca

„Dolazimo da vidimo ko napada borca koji je 1999. branio svoju zemlju i narod od neprijatelja. Čekaće nas valjda narodni poslanik da na korektan način razjasnio okolnosti napada na našeg člana iz Jagodine, Sažu Živanovića“ kažu iz ovog udruženja u saopštenju koje su nam poslali preko društvene mreže.

„Svi moraju da znaju da više niko neće moći da napada borce, ratne vojne invalide i porodice onih koji su dali život za ovu zemlju. Dosta je lažnih obećanja. Mora da se poštuje dogovoreno. Neće biti štrajkova ni protesta ako nam država obezbedi ono što nam po Ustavu i zakonima pripada“, kažu u boračkom udruženju „Gvozdeni puk“ pred današnji dolazak u Jagodinu gde žele da organizuju protest zbog napada na svog člana Sašu Živkovića od strane narodnog poslanika Dragana Mirkovića Palme.

ucentar.rs

 


SNIMAK NAPADA NA RATNOG VETERANA


Jagodina. Palma vs vojni veteran.

Posted by Dejan Đokić on Среда, 07. октобар 2020.

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.