veterani: „Ako se Palma ne izvini-sa šatorima kod Vučića“!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

„Ako se bahati poslanik Dragan Marković Palma javno ne izvini Saši Živkoviću, ratnom veteranu iz Jagodine- vraćamo šatore ispred Predsedništva Srbije. 

Ovo je poruka Ljubomira Bradića, sekretara boračke organizacije „Gvozdeni puk“ iz Valjeva.

Delegacija ove boračke organizacije danas je, kako je juče najavio naš portal, danas održala protest ispred zgrade Gradske uprave Jagodine – „zbog nasilničkog ponašanja poznatog političara iz ovog grada“.

Veterani uzalud čekali izvinjenje u Jagodini!

Da podsetimo, Dragan Marković Palma je pokušao da otme telefon i fizički se obračuna sa ratnim veteranom koji je prošle srede ispred zgrade Gradske uprave pokušao da da podršku veteranima koji su održavali protest u Beogradu. Sve je zabeleženo na snimku koji je naš portal ekskluzivno emitovao. Bradić je postavio i rok za izvinjenje…

„Ako u roku od sedam dana, dakle do 17. ovog meseca ne dobijemo javno izvinjenje zbog napada na našeg saborca iz rata 1999. vraćamo šatore ispred Predsedništva“, rekao je on a zabeležile su i brojne kamere pa je njegovo obraćanje prenošeno na društvenim mrežama. Porukama, saborca iz Jagodine podržali su i veterani iz Loznice i Šapca. Organizatori protesta u Jagodini, na pitanje da li im se Dragan Marković Palma obratio ili eventualno neko iz lokalne samouprave kažu da to nisu ni očekivali. „Jedino ko je sa nama kontaktirao tokom protesta bila je policija koja nas je redom legitimisala ali i brojni građani Jagodine koji se postepeno oslobađaju straha od Palme i njegovih ljudi koji gradom na Belici vlada pune dve decenije“.

ucentar.rs 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ostavi komentar