Finska se podelila zbog golišave fotke premijerke!

SANNA MARIN, 34-godišnja premijerka Finske, pozirala je za fotografiju koja je odmah po objavi podelila finsku javnost.

Prelepa premijerka pozirala je za časopis u elegantnom blejzeru i pokazala duboki dekolte, a očigledno je da ispod njega nije imala ništa.

Slika je skupila više od 20 hiljada lajkova na Instagramu, ali su usledile žestoke reakcije konzervativaca koji smatraju da premijerka jedne države ne bi trebalo pozirati u ovakvim izdanjima,pišu mediji.

Osim žestokih kritika Sanna je dobila i brojne pohvale žena koje misle da ovom fotkom slavi samopouzdanje i samosvesnost žena.

„Najlepša je premijerka na svetu“, zaključile su one.

 

View this post on Instagram

Ylpeänä esittelemme: lokakuun Trendin kannessa loistaa mieletön @sannamarin 💪🖤⠀ ⠀ Pääministeri Sanna Marinilla on eturivin paikka esimerkkinä, esikuvana, asioiden muuttajana ja vaikuttajana. Työ on paineistettua, mutta hyvät unenlahjat ja rautaiset hermot auttavat. Mutta Marin tunnustaa myös, että uupumuksen tunteet saattavat tulla myöhemmin:⠀ ⠀ ”On selvää, että nämä vuodet jättävät jälkensä. Tämä ei ole tavallista työtä eikä tavanomaista elämää vaan raskasta monellakin tavalla. Voi olla, että paine ja uupumus kertyvät ja tulevat myöhemmin. Tilanteissa on ollut pakko laittaa tunteet sivuun, mutta kyllähän ne kasautuvat.” ⠀ ⠀ Lue kiinnostava haastattelu kokonaisuudessaan tänään lehtihyllyille saapuneesta Trendistä! Antoisia lukuhetkiä! 💎 ⠀ ⠀ Kuva: @jonaslundqvist⠀ Tyyli: @suvipout

A post shared by Trendi & Lily (@trendimag) on

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.