neverovatan obrt: Lekari spasili život upucanom Šarcu!

Aleksandar Šarac (35), koji je upucan kod Ušća je ipak živ i trenutno mu rade dijagnostiku u Urgentnom centru, najnvoija je vest  svim vodećim medijima

Iako je javljeno da  je Šarac preminuo, iz Urgentnog centra za portal Nova.rs navode da je on živ i da je u teškom stanju.

“Nakon urađene dijagnostike, on je smešten na odeljenje intezivne nege sa teškim povredama koje je zadobio”, rečeno je za naš portal.

Ranije danas ubica je sačekao Aleksandra na ulazu u TC „Ušće“ u Beogradu i u ispalio mu dva hica u glavu! Prevezen je u Klinički centar Srbije na reanimaciju!

greškom ubijen: Nebojša Marković foto: fb

Ranjavanju je prethodila jurnjava kroz tržni centar. Napadač je žrtvu jurio nekoliko minuta kroz garažu pre nego što ga je upucao. Potom je pobegao, a policija koja je ubrzo došla do Ušća je odmah blokirala čitavu zgradu i pokrenuzla potragu. Pokrenuta je akcija „Vihor“

Prema jednoj verziji njegovog brata Nebojšu Markovića (37) greškom su ubili ispred porodične kuće na Banovom brdu, Po drugoj, Nebojša je bio muž njegove rođake sa kojim je delio dvospratnu kuću.

Osumnjičeni da je ubio Markovića Čaba Der je identifikovan na osnovu snimka video-nadzora na zgradi u Ulici Rajka od Rasine ispred koga je hladnokrvno pucao i usmrtio Markovića. Snimak je potresao region, jer je nesrećni čovek ubacivao dečija kolica u automobil u trenutku kada je ubien ni kriv ni dužan. Kako se sumnja na mesto zločina saučesnik Alen Cigler ga je dovezao belim „puntom“, kojim je posle ubistva i pobegao.

Cigler (40) je uhapšen u Subotici. On je osumnjičen da je vozio automobil „punto“ do mesta zločina, a potm pobegao sa Čabom. Vozilo je pronađeno u Beogradu, a saučesnik u Subotici.

ucentar.rsUZNEMIRUJUĆI SNIMAK UBISTVA NEBOJŠE MARKOVIĆA

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.