Nije dočekala da primi vakcine: preminula samohrana majka!

„Dragi prijatelji,
Nažalost, još jednom vam se obraćamo za manje od 12 sata, a sada samo sa lošim vestima.
Ana nije bila dovoljno jaka da izdrži i čeka da dobije vakcine! Sve je došlo kasno. Napustila nas je i nadamo se otišla na bolje i mirnije mesto!
Hvala svima koji su učestvovali i pomogli na bilo koji način. Sahrana će se obaviti u najvišem krugu porodice i prijatelja zbog cele situacije.
Novac koji je ostao od akcije biće uplaćen na račun malog rudnika“- objavljeno je pre tri dana na FB profilu  Za Anu Lazarević.
Ana (41) bila je samohrana majka iz Kragujevca kojoj je krajem juna dijagnostifikovan maligni tumor mozga, glioblastom multiforme, stepena IV, sa visokim procentom rasta.
-Nakon tri teške operacije i predložene zračne terapije, izgledi za bilo kakav oporavak su jako mali, a statistika porazna, jedina nada joj je lečenje u inostranstvu. Resurrection-Clinics Germany UG u Dizeldofu pristupa lečenju ovog tipa tumora sa visokim procentom uspešnosti.
Radi se o posebnoj terapiji i vakcinama koje koštaju dosta, a porodica, nažalost, u ovoj situaciji, nije u stanju da izdrži finansijski.
Ani je potrebno oko 21.000,00EUR za ovo lečenje. To nije velika suma novca i nadamo se da će humani ljudi brzo odreagovati i pružiti nam priliku da se borimo za Anin život!!- pisalo u apelu humanitarne akcije,
ucentar.rs


Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.