POBEDA Posle serije tekstova ucentar.rs: direktorka „Apoteka“- podnela ostavku!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Direktor „Apoteka Kragujevac“ Aleksandra Nikolić, podnela je juče ostavku na tu funkciju!

Ostavka Aleksandre Nikolić

To je potvrđeno i u dokumentu o predlogu rešenja za rezrešenje direktora Apoteke Kragujevac koje je uputio predsednik odborničke grupe SNS Saša Jaćović predsedniku Skupštine grada Kragujevca Miroslavu Petrašinoviću. Jaćoviić  zahtevom predlaže da se ovaj predlog stavi na dnevni red sutrašnje sednice gradskog parlamenta- u okviru tačke Predlozi akata iz oblasti izbora, imenovanja, postavljenja i razrešenja.

Praktično „smena“ direktorke Nikolić usledila je posle serija tekstova na našem portalu o događanjima u ovoj  farmaceutskoj ustanovi koja na području Šumadijskog okruga ima 28 apoteka ii oko 160 zaposlenih.

Kao što smo danas ekskluzivo objavili njoj je „savetovano“ sa najviših gradskih instanci da podnese ostavku, što je ona i učinila.

Posle našeg pisanja i policija proverava rad ove ustanove, a posebno je pod lupom saradnja sa farmaceutskom kućom iz Valjeva- koja je doživela pravu malu ekspanziju u Kragujevcu za vreme direktovanja Nikolićke. Ona je na ovo mesto došla kao kadar Jedinstvene Srbije, da bi se kasnije učlanila u SNS.

Na njeno mesto, ukoliko odbornici sutra potvrde predlog Gradskog veća biće imenovana  Vera Pantović, diplomirani faramceut iz Kragujevca.

ucentar.rs 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ostavi komentar