potvrđeno pisanje ucentar.rs: Glavni urbanista Nenković podneo ostavku!

Kao štos smo danas ekskluzivno najavaili Glavni urbanista grada Kragujevca Aleksandar Nenković- podneo je ostavku na tu funkciju!

Na sutrašnjoj sednici gradskog parlamenta na predlog dobroničke grupe Srpske napredne stranke novi Glavni urbanista postaće- Ivan Marković, diplomirani inženjer arhitekture.

Marković je rođen 1977.godine u Jagodini. Na ovu funkciju dolazi  iz ODS „EPS DISTRIBUCIJA“ doo Beograd-Distributivno područje Kragujevac gde radi od marta 2015.godine kap samostalni stručni saradnik na poslovima vršenja stručnog tehničkog nadzora građevinskih radova na izgradnji, sanaciji, rekonstrukciji i održavanju poslovnih i EE objekata kao Odgovorni izvodač radova u Sektoru za planiranje i investiciie.

ucentar.rs 

2 Comments

 1. Bilja
  22/10/2020 - 9:29 pm

  Biografija Markovića je nekompletna fali deo :
  Ivan Marković smenjen sa mesta Predsednika Nadzornog odbora JP Urbanizam jer je izvršio kažnjivo delo trgovinu uticajem i zahtevao je od direktora Dragana Dunčića da mu zaposli ženu u tom istom preduzeću što je Dunčič i učinio. Za te zloupotrebe Agencija za borbu protiv korupcije je donela OPOMENU Dunčiću i navela Ivana Markovića kao funkcionera koji je trgovao uticajem. Posle čega je smenjen sa mesta Predsednika NO. Marković takodje ne ispunjava Zakonom o planiranju i izgradnji propisanih 10 godina iskustva sa urbanističkom licencom i nikada nije izradio ni jedan urbanistički plan. Njegov ulazak u politiku je isključivo da bi nameštao poslove tastu i njegovom privatnom birou, jer on sam nema ni jedan projektovan i izveden objekat u gradu Kragujevcu i strukom se bavi isključivo tako što popisuje oštećenja na zgradama EPSa. Gradonačelnik Dašić svoj mandat počinje sramno i postavlja totalnog autsajdera „popisivača oštećenja maltera na trafo stanicama“ da urbanistički uredjuje grad. SRAM TE BILO DAŠIĆU !

  Reply
 2. Makarije
  23/10/2020 - 12:40 pm

  Smeniti kompletnu komisiju za planove……U njoj se nalaze trenutno predstavnici interesnih grupa

  Reply

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.