drama: Direktor urbanizma u Kragujevcu odbio da podnese ostavku!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Novosađanin Dragan Dunčić. direktor Javnog preduzeća „Urbanizam Kragujevac“ odbio je da podnese ostavku na tu funkciju, iako je to od njega traženo sa najviših instanci gradskih vlasti.

Po istom scenariju ostavku su podneli Aleksandar Nenković, Glavni urbanista Grada Kragujevca i Aleksandra Nikolić, direktor „Apoteka Kragujevac“, čije razreženje danas treba da verifikuju odbornici na sednici gradskog parlamenta.

Dunčić je u Kragujevac došao 2017.godine uz mnogo kontraverzi, a označen je kao „kadar porodice Nikolić“. Pre toga je obavljao niz značajnih funkcija u Republici i Novom Sadu, gde je 2012.godine, posle pobede Tomislava Nikolića na predsedničkim izborima „dogurao“ i do pomoćnika gradonačelnika Novog Sada.

Sa druge strane, u aranđelovačkoj javnosti već mesecima tvrde „da je Dunčić umešani u niz protivzakonskih aktivnosti oko donošenja DUP – Detaljnog urbanistickog plana u Aranđelovcu i na Zlatiboru“.

U Aranđelovcu ga već smenili: Dunčić i predsednik Bojan Radović foto: prinskrin aranđelovac.info

U gradu pod Bukuljom se tvrdi da je u dobrim odnosima sa Bojanom Radovićem, predsednikom opštine Aranđelovac.

U Skupštini grada Kragujevca nam potvrđuju da postoji rešenost da direktor urbanizma  bude smenjen- i da se to može dogoditi već na današnjoj sednici koja se, zbog epidemioloških mera-održava u „Hali Jezero“,  U ovom trenutku naši izvori kažu da u predlog za smenu Dunčića nije stigao pred odbornike.

ucentar.rs

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ostavi komentar