Visoki funkcioner SNS žestoko po Kriznom štabu: PUSTITE LJUDE DA RADE!

– Apelujem na državu i medije da se prekine sa pričom o koroni i samim tim da se zaustavi nepotrebno podizanje panike i zastrašivanje ljudi- napisao je danas Vladimir Đukanović, visoki funkcioner SNS.

Posebno se popularni Đuka pobunio protiv najavljenih mera koje direktno pogađaju ugostiteljske radnike.

– Koja je svrha ograničavanja rada ugostiteljskih objekata? Čemu ta ludost koja najdirektnije pogađa na hiljade ljudi koji rade u tom sektoru? Manite se besmislenih mera i prekinite uopšte da pričate o koroni – rekao je poslanik SNS.

– Da se razumemo, ja nisam neko ko tvrdi da je korona zavera, niti da ne postoji. Nisam ni antivakser. Samo sam protiv besmislenih mera zatvaranja i ograničenja, jer one ubijaju ekonomiju. Takođe, izražavam sumnju u nošenje maski, jer ni među strukom ne postoji saglasje po tom pitanju.

– Gospodo iz Kriznog štaba, platu koju primate daje se iz budžeta, a budžet vam puni isti taj ugostitelj, hotelijer ili neki drugi privatnik koga bi vi da zatvarate i ograničavate. Ova zemlja mora da radi i da čuva radna mesta. Manite se ćorava posla oko zatvaranja i ograničenja – istakao je Vladimir Đukanović.

ucentar.rs 

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.