Đilasova stranka fromirana u Kniću!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

 Inicijativni odbor Stranke slobode i pravde formiran je u Kniću. Sastanku su prisustvovali  predsednik SSP-a Dragan Đilas,i predsednik Izvršnog odbora Velibor Pavlović. Za predsednika Inicijativnog odbora postavljen je Nikola Čamparević, ekonomista-privatnik

Nikola Čamparević

„Strateški smo bitna lokalna samouprava koja sa četiri grada u okruženju, jezerom Gruža vodnim resursom pijaće vode na celoj svojoj teritoriji, tri državna magistrala pravca, železničkom prugom, radnim poljoprivrednicima, potencijalima za razvoj malih prerađivačkih firmi postanemo primer uspešne evropske varošice u srcu Srbije. Potencijal imamo od mladih školovanih ljudi, koji su ostali u Kniću, kao i onih koji savremenom tehnologijom, iako daleko od matice, mogu biti kapital razvoja kroz sistem pametnih opština. Cilj je – najbolji da se pitaju i odlučuju-rekoa je Čamparević.

Dragan Đilas se osvrnuo na osnivanje Stranke slobode i pravde:

Dragan Đilas u Kniću

„SSP je nastao pre godinu dana, i danas je najveća opoziciona stranka u Srbiji. Treba da insistiramo na jedinstvu. Međutim, jedinstvo opozocije je veoma važno kako bi pobedili ovo zlo. Ne verujem u sistem malih plata, i ne  verujem da se zemlja razvija sa ideologijom siromaštva. Verujem da ljudima treba dati pristojne zarade. Takođe, verujem u koncept jakih državnih kompanija sa dobrim primanjima“- rekao je Đilas.

Inače, ova stranka saopštila je da je skupu  SSP-a  prisustvovalo  više desetina ljudi, među kojima su bili i lekari, advokati, pravnici, privrednici ,i drugi građani.

 

ucentar.rs foto: fb 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ostavi komentar