Enigma: Ko je Kragujevčanka sa golim grudima (eksplicitni video)?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Snimak devojke koja se odvažila da u liftu obnaži gole grudi i sve to ovekoveči u deset sekundi dugom video snmku- danas je izazvao pravu lavinu pitanjima naših čitalaca o kome se radi, da li je Kragujevčanka, gde izlazi, itd, itd…

I pre naše objave snimak je postao pravi hit u centralnom gradu Šumadije na društvenim mrežama, a preko aplikacije viber podelio se na nekoliko hiljada adresa. Ne znamo kako je snimak postao viralan i kako je došao do društvenih mreža, ali na njemu se vidi prelepa crnka, bujnih grudi kako pravi selfi i otkopčava svoju odeću. U liftu scenu snima najverovatnije još jedna osoba, s obzirom da postoji i kadar u kome se vidi  poznata zgrada u centru Kragujevca, tako da nije teško zaključiti gde je snimak nastao.

Ime i prezime  devojke koja je iz Kragujevca poznato je redakciji ucentar.rs i iz razumljivih razloga ne želimo objaviti njen identitet. Saznali smo da ima 26 godina, da su neki od njenih snimaka završili i na portalima za odrasle i da je sklona sličnim „hepeninzima“ -kao da  „ima i svoje „umetničko ime“.

Od nas toliko.. -)

Pogledajte snimak koji je razdrmao Šumadiju…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ostavi komentar