Gej afera drma Kragujevac: ko su akteri i ko je pustio snimak u etar!?

Ljubavni trougao doveo do deljenja snimka koji drma gej i pravosudne krugove u Kragujevcu i Srbiji? Drugi velika gej afera u Šumadiji  

Snimak koji drma Kragujevac…

Eksplicitni snikmak ljubavnog odnosa pripravnika u kragujevačkom Sudu sa svojim partnerom kao bomba je odjeknuo u centralnom gradu Šumadije. Ključno pitanje na društvenim mrežama koje se povelo među gej populacijom bilo je- ko je pustio snimak u etar!?

Uistinu snimak se brzinom vetra proširio po gradu posebno što je pripravnik dobro poznat u ovdašnjem Sudu, a naši izvori kažu da je njegov partner sa snimka takođe popularan i da ima na desetine hiljada pratilaca na mreži Instagram.

Ali on nije poslao snimak o kome bruji Šumadija, tvrde naši izvori.

-Sumnja se da je snimak pustila treća osoba. On je proveravao  telefon svog partnera i imao šta da vidi. Presnimio je klip u kome pripravnik oralno zadovoljava drugog muškarca i poslao na desetine adresa. Posle se više nije moglo da se zastavi a afera traje nekoliko dana- kaže jednu od verzija koje kruže gradom na Lepenici naš sagovornik koji nam je dostavio snimak sa imenima aktera.

U samom sudu pripravnik poslednjih dana nije viđen na poslu. On je, kako kažu naši izvori završio privatni fakultet, miljenik je kao radnik  kod sudija (oba pola) i na plaćenom je pripravničkom stažu.

Uz napomenu da redakcija našeg portala poseduje eksplicitni snimak akcije i identit aktera pokušali smo da saznamo da li su podnete krivične prijave kao što se uveliko govori u pravosudnim krugovima, ali naši izvori u MUP-u nisu mogli da potvrde tu informaciju.

Afera i dalje traje…

ucentar.rsDruga gej afera u Šumadiji

Pre nekoliko godina u Topoli je kružio snimak tamošnjeg doktora iz Doma zdravlja u seksualnom činu sa muškarcem.

Ugledni doktor i lokalni funkcioner jedne parlaemntarne političke stranke posle skandala emigrirao je u Nemačku gde i danas radi. Snimiio ga je mlađi muškarac, za koga se tvrdi da mu doktor nije prva „žrtva“.

Niti prvi takav snimak koji je kružio u određenim krugovima.

Naime, on je snimao svoje „partnere“ a posle ih ucenjivao za novac. Doktora od tada u varošici pod Oplencom, kažu naši sagovornici retko ko da je  video! 

2 Comments

 1. Js
  01/11/2020 - 8:04 pm

  Ja nisam iznenadjena. Cula Sam o kome se radi, NE znam da li je tacno, ali uvek mi je bios sumnjiv. Kakav je to pripravnik koji se druzi sa ljudima koji su se vec afirmisali u profesionalnom smislu? Zar vam nije neobicno I upadljivo sto ga ima svuda? Zar nije degutantan taj turbofolkerski na in I still zivota? Zar vam nije neobicno da je za nekoga ko potice iz skromne porodice, sto objasnjava njegovu zelju da se krece u visokim krugovima drustva, previse vremena provodio po gradskim lokalima? Kako zive drugi pripravnici? SAV TAJ TURBO FOLK I MODERNO DOBA

  Reply
  • Am
   05/11/2020 - 4:16 pm

   Strasno šta se sve radi.Bolestija za medalju

   Reply

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.