Odlazak Šona Konerija jedinog „agenta 007“ koji je podržavao Srbe!

Odlazak  Šona Konerija u legendu počeo je trnovitim i teškim detinjstvom. Bio je raznosač mleka i novina, čistač na groblju, rudar, vojnik, bodibilder.. kada je postao glumac prve honorare dao je siromašnima!

Odavno je rečeno Neko se ne psotaje- već rađa!

A Koneri je bio baš to.

Odigrao je 93 filmske uloge, dve više nego li što je iamo godina kada je danas preminuo. U glumačkom svetu osvojio je sve što se da osvojiti. Škot poreklom bio je istovremeno i čvrst i meka srca- napisao je na hiljade pesama, ali nije želeo nikome da ih pokaže.

Protivio se priznavanju samozvane republike Kosovo

„Ne shvatam zašto je Kosovo poseban slučaj. Kako to oni mogu biti nezavisni, a mnogi drugi ne mogu. Zašto onda Škotska ne može da se odvoji od Velike Britanije?! Kosovo mora ostati u Srbiji. Sve je ovo licemerno“, rekao je on na konferenciji za novinare.

I godinama posle proglašenja samozvane države Kosovo, Šon Koneri nije propuštao priliku da istakne kako je Srbiji učinjena velika nepravda, to najčešće ponavlja kada apeluje na svoje Škotlanđane da zahtevaju otcepljenje od Velike Britanije.

ucentar.rs 

1 Comment

  1. Mica.
    31/10/2020 - 5:55 pm

    Dragi urednici portala ucentar osvajate veliki broj citalaca kragujevcana gotovo da dostizete rekorde ikad od štampanih medija sigurno,a sada portala, sugerišem vam pišite malo i o komunalnim problemima grada.kao i svakodnevnim problemima gradjana ono sto zivot znaci za grad. Primera radi beogradska hronika napravi pricu za medije kad razbiju prozor, a mi u kg. Kad sruše pijacu staru vek.??Dragi prijatelji pisite slobodno i hrabro itrazujte .gradjani će vas uvek podržati pozdrav

    Reply

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.