Pčelar iz Kragujevca godinama zaobilazi Sneška Belića u širokom luku!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Pčelaru iz Grošnice pored Kragujevca Zoran Miloradović- Zozi (52) od pre dve godine „ne mili se“ kada se oseti miris snega sa okolnih planina. Tada je „nadrljao“  zbog  objave na Fejsbuku. 

Policajci su sa dugim cevima i fantomkama upali u kuću. Tražii su oružje.

Zoran Miladinović iz Kragujevca

I to ono sa  fotografije na kojoj naoružan do zuba-Sneško Belić!  Sneško je opremljen mitraljezom, automatskom puškom „kalašnjikov“ redenicima, kutijom od zolje.. To je policiji bilo sumnjivo pa je neposredno posle objave izvršen pretres kuće u potrazi za oružjem.

„Fotografiju sam skinuo sa interneta. Nastala je najverovatnije u Republici Srpskoj. Nisam ni slutio šta me čeka“, priča Miloradović, pomalo očajan što se sada svi „ljudi koji su bili na ratištu maltene doživljavaju kao kriminalci i neprijatelji države“.

Što je najgore policija je promašila Zoranovu  kuću i upala kod komšije Milana Milutinovića.

„Isprepadali su mu babu i čitavu porodicu. Opkolili su kuću njih desetak, isterali ih napolje. Kada su shvatili da su pogrešili, uleteli su kod mene. Majka mi umalo nije umrla kada su sa pancirima i fantomkama pretresali kuću, štalu, garažu, šupu, kokošinjac. Ništa nisu našli, jedino su mogli da vide da sam dobar domaćin“, kaže Miloradović, koji nikada nije imao problema sa zakonom.

Miloradovići su ugledni domaćini. Po selu je počelo da se govorka. Zato je Zozi i uključio javnost.

-Morao sam da ispričam istinu. Pukla bruka. Objasni ti sad ljudima da je to zbog fejsbuka i slike. To je bila akcija kao da sam najveći kriminalac. Ko na filmu- kaže Zozi, koga svi u kraju tako znaju.

Ističe i da su policajci bili korektni i da su imali nalog za pretres. Verovatno što su i sami shvatili da je sve greška i splet nesrećnih okolnosti. U kući nije ništa pronađeno što je konstatovano zapisnikom.

Ali od tada kada vidi Sneška, kaže u šali- zaobilazi ga u širokom luku.

ucentar.rs foto: ucentar.rs 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ostavi komentar