Udruženje „Sveti Sava“: u Aranđelovcu je ubijen diler i reketaš!

„Nesrećnik koji je ubijen odavno je poznat javnosti kao diler i dvostruki ubica mladića i jedne starije gospođe.
Prema našim saznanjima njegova osnovna delatnost bila je distribucija opojnih droga i reketiranje.
Ubio ga je prvi komšija, koji je duže vreme bio maltretiran od strane ubijenog. Ubijeni je ovog čoveka iako je ovaj uporno odbijao da prodaje drogu primoravao svakodnevnim maltretiranjem, batinama i zastrašivanjem kako njega tako i njegove porodice“- saopštilo je juče udruženje „Sveti Sava“ iz Lazarevca koje se bori protiv dilera  droge.
Prema njihovim „saznanjima i prema svedočenjima Aranđelovčana i rođaka čovek je trpeo neviđen teror“.
„Iz nemoći i očaja ubica uzima lovačku pušku i konačno rešava svoje probleme (maltretiranje porodice i teranje na prodaju droge). Takođe ubijeni je imao odlične odnose sa nekim ljudima iz Aranđelovačkog MUP-a – tvrde u ovo udruženju.
Oni postavljaju  „pitanje zašto aranđelovački MUP koji je bio upoznat sa maltretiranjem od strane dilera ne samo čoveka koji je izvršio ubistvo već i drugih sugrađana, nije pravovremeno reagovao“?
„Takođe se pitamo čemu služi policijska stanica u Aranđelovcu kada je UKP bez njihovog znanja zaplenio 700 kg skanka, kada čovek iz nemoći ubije dilera koji je odavno poznat po maltretiranju sugrađana, kada to ceo Aranđelovac zna i komentariše.
Možda su toj policijskoj stanici potrebne korenite promene. Da je istina ovo što pišemo svedoči i činjenica da čoveka koji je izvršio ubistvo Aranđelovčani trenutno doživljavaju kao heroja“- kažu u udruženju „Sveti Sava“.

ucentar.rs 

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.