Kragujevčanka sa golim grudima dobila poziv za rijaliti!?

Producenti jednog rijalitija zainteresovani su da jedna od učesnica bude devojka iz Kragujevca čiji se video sa golim grudima pojavio na društvenim mrežama

Naime, video koji je imao na desetine hiljada pregleda došao je i do kreatora kontraverznih i preskupih televizijskih formata koji se emituju na nacionalnim frekvencijama.

-Upravo su devojke koje imaju tu vrstu hrabrosti da se obnaže idealne za ovaj vid programa. Saznali su i da ima eksplicintnije snimke na sajtovima za odrasle, a to je idealno za visoku gledanost- kaže naš sagovornik koji je ubeđen da će se naša sugrađanka uskoro i pojaviti u jednom od formata.

Inače, ona je u liftu ovdašnjeg poznatog hotela snimila svoje gole grudi u deset sekundi dugom video snmku. Snimak je odmah postao glavni hit u centralnom gradu Šumadije. Ne znamo kako je snimak postao viralan i kako je došao do društvenih mreža, ali na njemu se vidi prelepa crnka, bujnih grudi kako pravi selfi i otkopčava svoju odeću. U liftu scenu snima najverovatnije još jedna osoba, s obzirom da postoji i kadar u kome se vidi  poznata zgrada u centru Kragujevca, tako da nije teško zaključiti gde je snimak nastao. Identitet devojke poznat je našoj redakciji.

upozoravamo da je snimak eksplicitne sadržine…

Ucentar.rs1 Comment

  1. Goran
    01/01/2021 - 9:37 pm

    Bruka i sramota,da je neki naučnik,niko nebi čuo za nju…kud vodi ovaj svet …

    Reply

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.