Momak kome se divi Srbija: Milan Bukvić, iz Kragujevca oduševio u kvizu „Potera“!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Nadam se da ćeš ostati u Srbiji i da će država zadržati takve ljude! Bilo je sve što je mogao da izgovori poznati voditelj Jovan Memedović posle nastupa diplomiranog politikologa i studenta filozofije Milana Bukvića iz Kragujevca.

Milan ima 24 godine. Sinoć je u ovom kvizu pokazao znanje kojem se Srbija divi. Dao je 24 tačnih odgovora i u popularnom kvizu „Potera“ iza sebe ostavio tragača Milicu. On je jutros gostovao u jutarnjem programu RTS, a društvene mreže gore- i svi se dive njegovom znanju, ali i ponašanju. On je svoj genijalni nastup posvetio dedi.

-Sa dedom sam odrastao pored kvizova na RTS „Slagalice“ i  „Sam protiv svih“. Svakog petka sam dolazio kod njega spremali smo kokice i gledali kvizove zajedno. On je bio zaista izuzetan kvizoman i za razliku od mene poprilično stidljiv i skroman čovek i nikada se nije pojavio. Ovaj moj nastup je kruna na moje odrastanje pored njega i zahvalnost njemu- rekao je MIlan uz konstataciju da je sveopšta kultura najbitnija prilikom takmičenja.

Inače, ovo je drugi put da je Milan Bukvić učestvovao u kvizu Potera – prvi put je u igru ušao sa samo 18 godina i stigao do trećeg kruga, gde ga je tragač Milorad Milenković sustigao. Otkrio je kako je sinoć nosio isti džemper koji je nosio u Poteri 2014. godine. Ovog puta je imao više sreće…

Pogledajte njegovo gostovanje na RTS…

 

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ostavi komentar