„GOTOV JE“! Predložena smena Dunčića direktora „Urbanizma“

Nadzorni odbor JP „Urbanizam Kragujevac“ predložio je gradskoj vladi  razreženje mr Dragana Dunčića sa mesta direktora, potvrđeno nam je u Gradskom veću Grada Kragujevca! 

Prema proceduri Gradsko veće ovaj predlog treba da iznese pred odbornike Skupštine grada i ako se usvoji većinom glasova  ona je – konačna.

Ovim je još jednom potvrđeno pisanje portala ucentar.rs

Dunčić se nalazio na „spisku“ direktora kojima je dobronamerno savetovano od strane nove administracije predvođene gradonačelnikom Nikolom Dašićem- „da daju ostavke“!  Prva je to prihvatila Aleksandra Nikolić, direktor „Apoteka Kragujevac“, kao i glavni urbanista Aleksandar Nenković.

Dunčić je to odbio. Prema nekim informacijama on se od petka kada je održana sednica Nadzornog odbora nalazi na bolovanju, ali  bez obzira na to predlog o razrešenju je stigao u gradsku vladu!

ucentar.rs 

 

4 Comments

 1. Rada
  23/11/2020 - 8:07 pm

  Nije dovoljno da samo bude smenjen. Mora da dgovara za svu štetu koju je naneo Kragujevcu. Srušeni objekti, garaže u stambenim blokovima, autobuska stanica pored jezera sa pticama. Sukob interesa. jer mu je žena pomoćnik direktora u Zavodu za urbanizam Vojvodine a sa njima se urbanizam takmičio na konkursima. Ima rešenje za zloupotrebu službenog položaja Agencije za borbu protiv korupcije. Uzimao je dnevnice mesečno u iznosu plate jer je izmišljao sastanke od NS do KG. Dašiću zamoli Rudnika da se vrati !!!

  Reply
 2. Cicika
  24/11/2020 - 7:59 am

  Poštovana Rado,
  Iz navedenog teksta vidim da vas nije briga za radnike te iste firme ako molite GRADONAČELNIKA da se dotični gospodin sa dna teksta VRATI. Onda bi radnici firme i firma doživeli kolaps kao 2015,2016 godine kada su plate iste firme kasnile i po 14 meseci. A svaka vlast svuda ima neke greške i radove koji nisu dozvoljeni, ne samo u Kragujevcu ne po celoj Srbiji. Da je u zemlji sve kako treba, da nemamo ovoliko nezaposlenosti i da imamo odvojen budžet za bolesnu decu NAROD ne bi ni obraćao pažnju šta se radi i ko je na vlasti.

  Reply
 3. Cicika
  24/11/2020 - 9:07 am

  Poštovani,
  Nzm šta je pogrešno napisano pa ste prethodni komentar obrisali. Napisana je ISTINA vrv nekom ne odgovara ta ISTINA KOJA UME DA BOLI. HVALA REDAKCIJO NA SLOBODNOM MIŠLJENJU SAMO POKAZUJETE DA STE ZATVORENI I PRODANI.

  Reply
 4. Cicika
  24/11/2020 - 12:08 pm

  24/11/2020 – 12:06 pm
  Poštovana REDAKCIJO,
  Dubok naklon za ostavljen komentar. Ipak gospođa Rada nije dovoljno informisana čim moli GRADONAČELNIKA da vrati pomenutog sa dna komentara na poziciju direktora. Firma je bila u kolapsu 2015,2016 i delom 2017 godine u kašnjenju zarada od 14 meseci. Znači da gospođa Rada želi da radnici preduzeća ponovo nemaju HLEBA da jedu. Kada bi bilo sve obezbeđeno NAROD ne bi ni znao koje na vlasti. Kada bi postojao odvojen budžet za NAŠU bolesnu decu a ne da se sredstva sakupljaju putem SMS poruka to je za OSUDU,PREZIR I NAPADANJE,kada bi svi bili zaposleni a ne da ljudi beže iz rođene zemlje i da brljaju po kantama,a sve ostalo je samo marketing i dobra stara rečenica ZAVADI PA VLADAJ. E sada ostaje da vidimo da li će komentar ostati ili ne draga REDAKCIJO. pA KAKO VAM SE ČINI DA JE VEĆ JEDNOM REČENO A NEMA GA VIDLJIVOG sramota, SRAMOTO I VI GAĐATE U CENTAR GAĐATE U PRAZNO. BRAVO SLOBODNI STRELCI

  Reply

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.