Afera SVASTIKA (V): Advokatu iz Beograda JSP platilo 1,7 miliona dinara!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Javno stambeno predzeće „Kragujevac“ na čijem čelu se nalazi direktorka Snežana Ćirković, svastika bivšeg gradonačelnika Radomira Nikolića samo jednoj advokatskoj kancelariji iz Beograda isplatilo više od 1,7 miliona dinara

 „Pandorinu kutiju“ poslovanja Javno stambenog preduzeća Kragujevac otvorila su pisma nekoliko radnika gradonačelniku Nikoli Dašiću koja su mu poslata-još u septembru ove godine!

– „Velika je šteta napravljena u radu sa javnim izvršiteljima i brojnim advokatima a koja se meri desetinama miliona dinara- tvrdi se u jednom od pisama prvom čoveku grada koje je zavedeno još sedmog septembra ove godine i čiji smo faksimil objavili.

Kako ekskluzivno saznajemo samo jednoj advokatskoj kancelariji iz Beograda od strane JSP koje vodi svastika bivšeg gradonačelnika Radomira Nikolića- isplaćeno je za dve godine 1,6 miliona dinara na ime usluga!

-U 2019. godini usluge te advokatske kancelarije koštale su JSP oko 985 320 dinara, dok je u toku ove 2020, istoj kancelariji isplaćeno 712 000 dinara- kaže naš izvor.

Sa druge strane, što se tiče saradnje sa javnim ili „privatnim“ izvršiteljima- taj deo poslovanja JSP gotovo da je proglašen za državnu odnosno „gradsku“ tajnu.

Prvi čovek grada Nikola Dašić upoznat je i sa tim segmentom rada, a radnici su otvoreno rekli da sumnjaju u izveštaje direktorke.

-Mi ne znamo da li je Vama dostavljen bilo koji izveštaj u vezi obaveza JSP. Ali ako jeste znajte da nije tačan. Od početka rada sa javnim izvršiteljima nikada nije došlo do bilo kakvog sravnjenja sa njima. Šteta je ogromna i utiče na otežano funkcionisanje svih učesnika objedinjene naplate. Takvih primera načinjene štete je mnogo– tvrdi se u pismu radnika iz septembra.

ucentar.rs 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ostavi komentar