Stvarnost „razbucala“ opštinare u Aranđelovcu zbog udesa!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

I zvanično potvrđeno portalu stvarnost.rs – vozač automobila „ševrolet“, u vlasništvu opštine Aranđelovac, u 3.22 sata 24. maja ove godine imao alkohol u krvi.

Portal koji je istrajao da se rasčiste stvari oko saobraćajne nesreće koja mesecima potresa Aranđelovac zakonskim putem dobio je policijski zapisnik.

-U zapisniku, koji smo dobili 27. novembra, navedeno da je policija o saobraćajnoj nezgodi, koja se dogodila 24. maja kod „Šarene kapije“, obaveštena u 2.05 sati. Na licu mesta patrola je bila u 2.30 sati, a uviđaj je završen u 5 sati. U zapisniku policije nigde se ne pominje ni jedan dokument na osnovu kojeg je vozač „ševroleta“ koristio automobil u vlasništvu opštine Aranđelovac- piše stvarnost.rs

Crno na belo…

Dalje se navodi „da je Jedno lice je imalo lakše telesne povrede, a ukupna materijalna šteta na tri vozila je 190.000,00 dinara. Povređeno lice je vozilom hitne pomoći odvezeno u bolnicu, gde je i zadržano na lečenju“.
-Kao što smo već pisali 9. novembra, u tekstu „Ševrolet-afera u fokusu Republičkog Poverenika i Odeljenja UKP MUP za borbu protiv korupcije“, opština Aranđelovac i dalje izbegava da odgovori na pitanja našeg portala o tome ko je, zbog čega i na osnovu kojih dokumenata omogućio korišćenje automobila u vlasništvu opštine Aranđelovac licu koje je u sitnim noćnim satima, pod uticajem alkohola, izazvalo saobraćajnu nezgodu- kaže se u tekstu.

Inače, prema raspoloživim podacima opštinski vozilom upravljao je posinak narodnog poslanika Mikice Milojevića, koji je pored njegovog rođaka Bojana Radovića, predsednika opštine najmoćnija politička fugura u gradu pod Bukuljom.

ucentar.rs izvor: stvarnost.rs


Svedočenje učesnika u udesu Marka Ristovića…Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ostavi komentar