„Avnojevska skupština“ zbrisala Dragana Jovanovića u Topoli!

Na jučerašnjoj Skupštini opštine Topola oduzet je odbornički mandat Draganu Jovanoviću, lideru Bolje Srbije, kaš što je naš portal i najavio. 

Za oduzimanje mandata glasao je 21 odbornik koalicione većine SNS, Novi ljudi za Bolju Topolu i SPS. To je ujedno i „magična“ granica za većinu u lokalnom parlamentu.

Pored ove tačke Žarko Jovanović lider socijalista postao je potpredsednik Skupštine opštine.

Prošao ko na Brionskom plenumu..

Dragan Jovanović koji je ostao bez mandata nije krio razočarenje na svom fb profilu.

-Danas je održan nastavak 4. sednice Skupštine opštine Topola. Koalicija SNS-novi ljudi-SPS obezbedila je većinu od 21 stručnjaka. Žarko Jovanović je imao ključnu ulogu u Topoli jer je bio sa nama do juče i danas je glasao čak i da mi uzme mandat u lokalnom parlamentu sa svojim stručnjacima. Toliko o čoveku. Stvarno čovek od reči. Inače je dobio mesto zamenika predsednika Skupštine. Sutra podnosim žalbu Upravnom sudu za vraćanje mandata ali to  ne menja na stvari. Ova naša lepa opština nastavlja da stvara ovako, jedini problem za njih je bio Dragan Jovanović. Samo ja neću u penziju. Ostajem sa građanima i ne mogu biti slomljen- napisao je Jovanović.

ucentar.rs 

3 Comments

 1. Popovic
  30/11/2020 - 10:24 am

  Novi ljudi. Dal se iko seca moralnih pridika posle izbora. Kako oni nece. Nisu isti. …. a postali trgovci. Sto je ok. Nego bice izbora ponovo. Za ovo nisu glasali sumadinci iz Topole.

  Reply
  • milewap
   30/11/2020 - 8:59 pm

   Izbora ponovo bice svakako,kada se raspisu.A to za ovo nisu glasali Sumadinci,nije tacno.Ako vi niste,ima drugih koji jesu.

   Reply
  • Milan
   01/12/2020 - 10:03 am

   A sta bi po vama bilo bolje? Da ostane Jovanovic odbornik iako je prekrsio zakon? Mislite da bi on vas ostavio da su uloge zamenjene?

   Reply

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.