Direktor „Doma zdravlja“ u Topoli smenjen zbog Vladice!?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Ministarstvo zdravlja smenilo je dr Gorana Đorđevića sa mesta direktora Doma zdravlja u Topoli. Na njegovo mesto imenovan je dr Jovica Žikić, stomatolog iz ove varošice

Ni ova odluka nije mogla da prođe bez komentara u politički naelektrisanoj Topoli.

Članica vladajuće koalicije GG Novi ljudi za bolju Topolu pozdravila je promene u Domu zdravlja „posle 20 godina“.

smenjeni dr Đorđević

-Ovim putem apelujemo da što pre pronađu bolje rešenje za pacijente koji čekaju pregled u kovid ambulanti u ovim hladnim, zimskim uslovima. Očekujemo i da se konačno popravi rentgen aparat koji predugo stoji neupotrebljiv za korisnike Doma zdravlja, tako da smo svi primorani da na snimanje idemo u Aranđelovac- kaže se u saopštenju ove stranke.

Lider opozicije Dragan Jovanović iz Bolje Srbije kome je juče oduzet odbornički mandat Đorđevićevu smenu prokomentarisao je rečima „da ovom ludilu nema kraja“.

Inače, smenjeni direktor je odbornik sa opozicione liste Bolje Srbije u Topoli. Nedavno je njegovo ime osvanulo u crnim hronikama kada je uhapšen u aferi  u Zavodu za odrasle Male Pčelice na čelu sa direktorom  Vladicom Stanojevićem.

Inače, ovdašnji vlastodršci su to i najviše zamerili dr Đorđeviću.

-Stanojević je ovde bio na specijalizaciji koja je jedna od najdužih u novijoj istoriji Medicinskog fakulteta. Priča se da ga je posle smene sa mesta direktora Zavoda u Malim Pčelicama Đorđević primio na posao u Dom zdravlja u Topoli po „ugovoru o delu“. Iako to niko zvanično ne pominje političari iz vladajuće koalicije ovu njegovu odluku su „dočekali na nož i ona je ne ubrzala njegovu smenu“, kažu naši izvori.

ucentar.rs foto: printskrin rtv sunce 

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ostavi komentar