Ovde je pronađena mrtva Ljubinka iz Kragujevca

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Rezultati obdukcije pokazaće od čega je umrla Ljubinka P (61), koja je pronađena mrtva preksinoć u Kragujevcu. Pod sumnjom za nasilje u porodici sa smrtnim ishodom uhapšen je njen nevenčani suprug Dobrivoje Dinkić (61).

Za sada istraga sumnja da je nakon svađe oko ljubavnih problema Ljubinku P. (61) batinama usmrtio Dobrivoje. Leš nesretne žene je pronađen sa teškim telesnim povredama u njegovoj kući u naselju Bresnica.

-Oni su tu živeli zajedno. U poslednjih petnaestak dana su se svađali- priča nam komšinica na licu mesta.

Ovde niko nije mogao da kaže da l ije Dobrivoje ubio Ljubinku ili se oan otrovala. Za sada je samo sigurno da je

Dobrivoje policiji priznao ubistvo a onda odlučio da se . brani ćutanjem.

Te noći i on se pojavio u Kliničkom centru „Kragujeavc“ sa simptomima trovanja. Lekarima je rekao da je želeo da se ubije na isti način kao i njegova žena, a onda je policiji priznao da je pretukao nevenčanu suprugu.

Policija je nakon prijave lekara otišla u Dobrivojevu kuću i tamo otkrila leš žene sa vidnim povredama. Međutim, pored modrica na licu su joj bile i rane od sone kiseline. Zato će ključni odgovor na pitanje kako je smrt nastala dati obdukcija.

Inače, komšije kažu Dobrivoje i Ljubinka su živeli u kući bez struje i vode. Živeli su teško, u siromaštvu.

-On nije imao posao više od 15 godina, a ubijena Ljubinka je prosila po ulicama i cepala drva za nadnicu. Povremeno smo im kupovali da imaju da jedu…- kaže komšinica. Prema njenim rečima Dobrivoje je imao petoro dece.

-Jedna od Dobrivojevih ćerki je pokušala da preuda maćehu, ubijenu Ljubinku, koja je nedavno otišla iz kuće. Dobrivoje je išao svuda da je traži i ona se u Kragujevac vratila pre šest dana. Tada su opet počele svađe- kažu u komšiluku.

Istraga je u toku. Dobrivoje se nalazi u pritvoru i danas će biti saslušan u Višem tužilaštvu u Kragujevcu.ucentar.rs

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ostavi komentar