U Aranđelovcu peticija podrške čoveku koji je ubio kriminalca i narkodilera!

U subotu od 11 do 15 časovi građani Aranđelovca sakupljaće potpise podrške Saši Radovanoviću na gradskom trgu „Venac Slobode“, saopšteno je danas. Radovanović je nedavno posle višemesečnog maltretiranja ubio kriminalca i narkodilera Dragana Pavlovića. Građani su pozvani su da potpišu „APEL tužilastvu i sudstvu RS Srbije za sagledavanje SVIH relevantnih činjenica koje su dovele do nemilog događaja i vodeći se time , donesu pravičnu presudu“ .

-Smatrajući da smo kao društvo , kao ljudi , u ovom slušaju pali da pružimo podršku našem sugradjaninu u teroru koji je prolazio sam , smatrajuci da NIKO NEMA pravo da ugrožava psihofizički integritet čoveka ,duboko verujući u ljudska prava i slobode pozivamo Vas da potpišete apel“- kaže se i naglašava da „st svi  već upoznati sa većinom stvari koje su se dešavale“.

-Velika većina Arandelovcana poznaje Sašu , ovo je jedan od načina od kojih svi koji žele da se nešto uradi imaju šansu da pomognu- naglašava se u pozivu za potpisivanje peticije u subotu.

Inače, Radovanović je ubio Pavlovića posle višemesečnog psihičkog i fizičkog maltretriranja, ali i seksualnog uznemiravanja. Tukao ga je često, terao da diluje drogu za njega, tretirao ga kao roba. Posle jednog maltretiranja na Bukulji Saša je uzeo lovačku pušku i ubioo kriminalca. Pavlović je robijao 15 godina zbog dva ubistva i dilovanja droge.

„Okidač“ za ubistvo u Aranđelovcu: Terao da ga oralno zadovoljava-ubio ga posle torture!!!!!

 

ŽAO NAM JE PORODICE NASTRADALOG
-Pre svega sve ovo je jako teško , žao nam je i porodice nastradalog Dragana Pavlovica Gastona i NIKO nema prava njih da osuđuje zarad postupaka preminulog . Mnogi od nas ih poznaju kao poštovane i primerene članove naše zajednice i neka tako i ostane- kaže se u proglasu koju je potisao Ivan R Ivanović .

 

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.