UCENTAR na udaru kriminalaca, političara i homoseksualaca!

pozivamo čitaoce: Hitno! Podelite!

Pojava portala ucentar.rs  u centralnom gradu Šumadije izazvala je tektonske poremećaje na medijskoj sceni jer smo zadrli u teme koje poslednjih 30 godina niko nije smeo ni da pomene, a kamoli da o njima piše!

Sa parolom „na strani naroda“ osnovan je portal koji je za svega pet meseci ima meteorski uspeh u čitanosti- čak i na nacionalnom nivou! I to bez skupih kampanja, velikih finansija, kao potpuno nezavisni projekat.

Otvaranjem tema i pisanjem u centar čemu ste i sami svedoci- zamerili smo se kriminalcima, političarima, privatnim izvršiteljia, notarima kao i svima kojima je Šumadija protekle tri decenije bila „el dorado“ za kriminal, pljačku, političarenje i uništavanja države i naroda!

Od početka rada imali smo preko 100 hakerskih napada, a u poslednje vreme od strane Fejsbuka blokiraju se i ograničava rad naše stranice i stranice strateških partnera Lepe Šumadije- i to posle naših tekstova o koncertima homoseksualca Boža Vreća u „Domu sindikata“- usred pandemije koronovirusa kada nam umiru rođaci, komšije, poznati i dragi ljudi… Prijavljuju nas političke stranke, lopovi iz državnih preduzeća, biznismeni…

Otuda da bi ste lakše pratili naše pisanje možete lajkovati naše novoosnovane stranice https://www.facebook.com/Slobodna-%C5%A0umadija-109915937625746

kao i matične stranice- u centar. Radi lakšeg praćenja i čitanja portala tu je i naša android aplikacija.

Ujedno Vas obaveštavamo da naš pravi tim sprema tužbu protiv FB, tako da ćemo eto biti i prvi medij koji će ući u spor sa ovom multinacionalnom kompanijom. U centar!

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nepes.ucentarr

 

foto galerija: UVEK NA STRANI NARODA!  naslovi našeg portala…

 

 

 

 

2 Comments

 1. Jelena Protic
  03/12/2020 - 7:23 pm

  Dok se islo po Tunisu i Maldivima o trosku poreznika, bilo im lepo. E sad nek uzivaju u promociji njihovog elaborata proteklog zivljenja. Svaki kriminalac je svestan da je odabrao, brz, lagodan zivot bez po muke sa tonu bljestave svetlosti, ali je isto tako svestan da je zapravo uzivao samo u adrenalinu. Svestan u tmini svog sutona kad zatvori okice da podsvest kaze… Ja sam drpio… Prijatelju, cije si drpio? U cemu zapravo uzivas? Ti lopove ne uzivas u luksuzu. Ti nemas srecnu porodicu. Zene vam se svalerisu, cerke prostituisu, sinovi drogiraju i gejevi su. Ljubavnjice vas zloupotrebljavaju i sad potral pise o vama. Kriv vam portal, sto? Budite kulturni, posteni, pa ce vam dati Nobelovu nagradu za mir. Da li znate u cemu uzivate i da li uopste uzivate? Uzivate u trenutnom adrenalinu drpisanja od sirotinje.Cepa vas adrenalin jednog glupaka i poraliteta, duhovno nepostojeceg coveka. Cuj te, gospodo draga, „Ako ne das na Drini, daces na Cupriji“. E sad, cemu frka? Sad pustite nas smrtnike, da cujemo sta radite i cemu se nadate! Podrska portalu, delujete inspirativno i vaspitno na ovu gamad sto se namnozi u dolini gladi. Ajd nek se usudi buduci direkror da usteka radniku platu…. Vaspitna brale… Odma javni proglas…. Cujte sugradjani… Pa kamenovanje ili jos bolje gej lobi da malo uziva u svakom direktoru. I gej populacija ima dusu. Pozdrav svim lopovskim direktorima, odzvonilo im je!

  Reply
 2. Ivan
  03/12/2020 - 8:26 pm

  Svaka čast uredniku portala, na hrabrosti i borbi protiv kriminala…. Idemo dalje, do lepše i zdravije Šumadije…

  Reply

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.