UCENTAR na udaru kriminalaca, političara i homoseksualaca!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

pozivamo čitaoce: Hitno! Podelite!

Pojava portala ucentar.rs  u centralnom gradu Šumadije izazvala je tektonske poremećaje na medijskoj sceni jer smo zadrli u teme koje poslednjih 30 godina niko nije smeo ni da pomene, a kamoli da o njima piše!

Sa parolom „na strani naroda“ osnovan je portal koji je za svega pet meseci ima meteorski uspeh u čitanosti- čak i na nacionalnom nivou! I to bez skupih kampanja, velikih finansija, kao potpuno nezavisni projekat.

Otvaranjem tema i pisanjem u centar čemu ste i sami svedoci- zamerili smo se kriminalcima, političarima, privatnim izvršiteljia, notarima kao i svima kojima je Šumadija protekle tri decenije bila „el dorado“ za kriminal, pljačku, političarenje i uništavanja države i naroda!

Od početka rada imali smo preko 100 hakerskih napada, a u poslednje vreme od strane Fejsbuka blokiraju se i ograničava rad naše stranice i stranice strateških partnera Lepe Šumadije- i to posle naših tekstova o koncertima homoseksualca Boža Vreća u „Domu sindikata“- usred pandemije koronovirusa kada nam umiru rođaci, komšije, poznati i dragi ljudi… Prijavljuju nas političke stranke, lopovi iz državnih preduzeća, biznismeni…

Otuda da bi ste lakše pratili naše pisanje možete lajkovati naše novoosnovane stranice https://www.facebook.com/Slobodna-%C5%A0umadija-109915937625746

kao i matične stranice- u centar. Radi lakšeg praćenja i čitanja portala tu je i naša android aplikacija.

Ujedno Vas obaveštavamo da naš pravi tim sprema tužbu protiv FB, tako da ćemo eto biti i prvi medij koji će ući u spor sa ovom multinacionalnom kompanijom. U centar!

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nepes.ucentarr

 

foto galerija: UVEK NA STRANI NARODA!  naslovi našeg portala…

 

 

 

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ostavi komentar