Klinički centar Kragujevac podnosi dve prijave protiv javne (privatne) izvršiteljke Ivane Žugić

Klinički centar „Kragujevac“ podnosi dve prijave protiv javne (privatne) izvršiteljke Ivane Žugić, potvrdio nam je direktor dr Predrag Sazdanović

privatna izvršiteljka Ivana Žugić „popila“ dve prijave od KCK

Privatna izvršiteljka je nedavno ne obavestivši KCK blokirala i skinula oko tri miliona dinara sa računa ove ustanove. Sredstva su bila  namenjena za plate radnicima u kovid ambulantama i bolnicama koji su primljeni od početka pandemije korona virusa i čiji se lični dohodci isplaćuju iz sopstvenih sredstava ove ustanove.

-Reč je o dugu od oko tri miliona dinara iz 2018.godine privatne firme „Farmaprom“ iz Beograda, koja preko RFZO isporučuje sanitetski materijal za KCK i mogao je da se plati još godinu dana. Taj račun je trebalo da se konverzuje u javni dug zdravstva kao što je to urađeno i sa lekovima- kažu nam u KCK naglašavajući da je ovaj način naplate u trenutku kada vlada pošast korone „u najmanju ruku deguntantan“.

Prijava koju će uputii KCK namenjena je Komori izvršitelja jer kako se tvrdi nije imala pravnog osnova da blokira račun i skine novac.

rešio da stvar istera do kraja: dr Predrag Sazdanović, direktor KCK

Pored toga KCK podnosi i krivičnu prijavu zbog postojanja osnova sumnje za krivično delo prevare iz 2012.godine oko kupovine knjiga, što je isplivalo na površinu posle objava o blokadi računa i skidanja novca za plate radnicima u kovid bolnicama i ambulantama.

Inače, Odlukom Komore javnih izvršitelja, javnoj izvršiteljki iz Kragujevca Ivani Žugić za područje Višeg suda u Kragujevcu i Privrednog suda u Kragujevcu, rešenjem Disciplinske komisije Ministarstva pravde izrečena je mera zabrana obavljanja delatnosti u trajanju od jedne godine, saopšteno je početkom 2019.godine u saopštenju za javnost.

ucentar.rsvideo i tekst: Njima je privatna izvršiteljka skinula sa računa plate…. 

Oni su heroji Kragujevca! Posle šest sati rada u Kovid ambulanti (video i foto)

7 Comments

 1. Ljuba Kg
  05/12/2020 - 10:41 am

  Svojom nadmenšću gura prst u oko svima . Štiti je metar grba Srbije na kući.

  Reply
 2. Sta smo mi doziveli
  05/12/2020 - 12:45 pm

  Proterajte ovo iz grada.

  Reply
 3. Mikica
  06/12/2020 - 9:55 am

  Supruga mi radi u kovid centru,a inace je radnik KC Kragujevac preko 10 godina. Kod njih se zaposleni za STALNO dele na neugovorene i ugovorene.Tako su zapošljavali radnike.Nravno da je neko pravio selekciju po samo njemu poznatom kriterijumu. Ovi prvi primaju platu sa racuna KC a drugi iz budzeta.Moja supruga platu jos nije primila zbog blokiranog racuna KC.
  Ovo moze samo kod nas da se dogodi.

  Reply
 4. Bili Piton
  06/12/2020 - 4:20 pm

  Bas savesno radi svoj posao…kao svaki izvrsitelj…crna zemljo otvori se u progutaj me od sramote, sa kim zivim u Srbiji…

  Reply
 5. Radoljub Ilic
  06/12/2020 - 6:58 pm

  „Ne moze je niko nista“, ja sam 2018 podneo krivicnu prijavu zbog Ivaninog „pravnog sibicarenja“, tacnije sakrila je moju zvanicnu ponudu i kao rezultat prodala je:
  – 4.000 m2 poslovnog prostora koji ima upotrebnu dozvolu, i
  – 2,5ha zemljista u centru grada
  za SAMO 15mil.dinara (oko 120.000,00€).
  Zivim u nadi da ce posebno odeljenje za korupciju viseg tuzilastva u Kraljevu pozitivno resiti moj zahtev pokretanje krivicne odgovornosti Ivane Zugic, i istoj trajno zabraniti rad kao javni izvrsitelj.
  Ps. Lokacija gore navedenih nepokretnosti je preko puta skole Toze Dragovic (do mlekare i prostire se do Metroa)
  Radoljub Ilic

  Reply
 6. Marko
  07/12/2020 - 1:34 pm

  Zato moj matori ceka 12 godina na izvrsenje pravosnazne presude za dug u iznosu od 8000 eura, na ime neisplacenih licnih dohodaka za period od tri godine, a za jos 4 pre toga su doneli presudu o zastarelosti? Da li bi moglo sad da vidimo nekako sa komunalnim preduzecima da prebijemo ovaj dug neplacanjem komunalija? Ili gde da nadjemo i mi jednu ovako revnosnu izvrsiteljku da istera pravdu za nas.

  Reply
 7. Pivarac
  08/12/2020 - 2:45 pm

  Imali ste ludu „sreću“?! Da je kojim slučajem Danica Čolović (takođe izvršiteljica iz KG) uzela stvar u svoje ruke KBC bi već bio prodat.

  Reply

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.