Klinički centar Kragujevac podnosi dve prijave protiv javne (privatne) izvršiteljke Ivane Žugić

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Klinički centar „Kragujevac“ podnosi dve prijave protiv javne (privatne) izvršiteljke Ivane Žugić, potvrdio nam je direktor dr Predrag Sazdanović

privatna izvršiteljka Ivana Žugić „popila“ dve prijave od KCK

Privatna izvršiteljka je nedavno ne obavestivši KCK blokirala i skinula oko tri miliona dinara sa računa ove ustanove. Sredstva su bila  namenjena za plate radnicima u kovid ambulantama i bolnicama koji su primljeni od početka pandemije korona virusa i čiji se lični dohodci isplaćuju iz sopstvenih sredstava ove ustanove.

-Reč je o dugu od oko tri miliona dinara iz 2018.godine privatne firme „Farmaprom“ iz Beograda, koja preko RFZO isporučuje sanitetski materijal za KCK i mogao je da se plati još godinu dana. Taj račun je trebalo da se konverzuje u javni dug zdravstva kao što je to urađeno i sa lekovima- kažu nam u KCK naglašavajući da je ovaj način naplate u trenutku kada vlada pošast korone „u najmanju ruku deguntantan“.

Prijava koju će uputii KCK namenjena je Komori izvršitelja jer kako se tvrdi nije imala pravnog osnova da blokira račun i skine novac.

rešio da stvar istera do kraja: dr Predrag Sazdanović, direktor KCK

Pored toga KCK podnosi i krivičnu prijavu zbog postojanja osnova sumnje za krivično delo prevare iz 2012.godine oko kupovine knjiga, što je isplivalo na površinu posle objava o blokadi računa i skidanja novca za plate radnicima u kovid bolnicama i ambulantama.

Inače, Odlukom Komore javnih izvršitelja, javnoj izvršiteljki iz Kragujevca Ivani Žugić za područje Višeg suda u Kragujevcu i Privrednog suda u Kragujevcu, rešenjem Disciplinske komisije Ministarstva pravde izrečena je mera zabrana obavljanja delatnosti u trajanju od jedne godine, saopšteno je početkom 2019.godine u saopštenju za javnost.

ucentar.rsvideo i tekst: Njima je privatna izvršiteljka skinula sa računa plate…. 

Predrag Sazdanović, direktor KCK”: NASILNI PROTESTI PRETE DA SRUŠE ZDRAVSTVENI SISTEM!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ostavi komentar