Ovim herojima je privatna izvršiteljka Ivana Žugić „skinula“ plate sa računa KCK!

Posle skandaloznog blokiranja računa Kliničko bolničkog centra i „skidanja“ novca za plate radnicima u kovid ambulantama i bolnicama mnogi naši čitaoci sigerisali su nam da ponovovimo tekst iz jula ove godine sa ekskluzivnim snimcima o teškom radu  i nadljudskim naporima ovih heroja današnjice.

Znoj iz čizama posle smene kovid ambulanti

Privatna izvršiteljka je nedavno ne obavestivši KCK blokirala i skinula oko tri miliona dinara sa računa ove ustanove. Sredstva su bila  namenjena za plate radnicima u kovid ambulantama i bolnicama koji su primljeni od početka pandemije korona virusa i čiji se lični dohodci isplaćuju iz sopstvenih sredstava ove ustanove.

-Reč je o dugu od oko tri miliona dinara iz 2018.godine privatne firme „Farmaprom“ iz Beograda, koja preko RFZO isporučuje sanitetski materijal za KCK i mogao je da se plati još godinu dana- kažu nam u KCK

Smežurene ruke od znoja doktora i tehničara

Još u vreme kada su nastali ovi snimci korona je bila u mnogo manjem naletu nego li danas oni su nam poručivali da je „zdravstveni sistem prezasićen i da su na ivici snage“. Sada se susreću sa trostruko većim obimom posla, a gotovo pet meseci bez odmora svakodnevno daju sve od sebe da spasu ljudske živote.  Snimci i fotografije medicinskih radnika iz kovid ambulante Kliničkog centra „Kragujevac“, posle šestočasovne smene, pokazuju nadljudski napor.

Doktori i tehničari koji rade non stop, u potocima znoja i smežurenih ruku dočekuju kraj smene. I svi kažu „da je teško ali mora se. Životi su u pitanju“.

 

 

Ovo su ekskluzivni snimci kako radnci izgledaju posle smene….

 

4 Comments

 1. Nikola
  06/12/2020 - 11:44 am

  Trebaju lepo da joj zapamte ime u covid centru. Sramota!

  Reply
 2. Slavica
  06/12/2020 - 11:51 am

  Sram te bilo Zugicka!!Krvopijo,otimas muku zdravstvenim radnicima.

  Reply
 3. Miloš
  07/12/2020 - 9:58 pm

  To su te Vučićeve haračlije, koje porodice iz stanova izbaciju.
  A mi ih trpimo i na grbači nosimo.

  Reply
 4. Sumadinac
  07/12/2020 - 10:19 pm

  Ustani Miloše Ķneže….odmeri i presudi.Izdajice i kamatare o drvo.

  Reply

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.