Ovim herojima je privatna izvršiteljka Ivana Žugić „skinula“ plate sa računa KCK!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Posle skandaloznog blokiranja računa Kliničko bolničkog centra i „skidanja“ novca za plate radnicima u kovid ambulantama i bolnicama mnogi naši čitaoci sigerisali su nam da ponovovimo tekst iz jula ove godine sa ekskluzivnim snimcima o teškom radu  i nadljudskim naporima ovih heroja današnjice.

Znoj iz čizama posle smene kovid ambulanti

Privatna izvršiteljka je nedavno ne obavestivši KCK blokirala i skinula oko tri miliona dinara sa računa ove ustanove. Sredstva su bila  namenjena za plate radnicima u kovid ambulantama i bolnicama koji su primljeni od početka pandemije korona virusa i čiji se lični dohodci isplaćuju iz sopstvenih sredstava ove ustanove.

-Reč je o dugu od oko tri miliona dinara iz 2018.godine privatne firme „Farmaprom“ iz Beograda, koja preko RFZO isporučuje sanitetski materijal za KCK i mogao je da se plati još godinu dana- kažu nam u KCK

Smežurene ruke od znoja doktora i tehničara

Još u vreme kada su nastali ovi snimci korona je bila u mnogo manjem naletu nego li danas oni su nam poručivali da je „zdravstveni sistem prezasićen i da su na ivici snage“. Sada se susreću sa trostruko većim obimom posla, a gotovo pet meseci bez odmora svakodnevno daju sve od sebe da spasu ljudske živote.  Snimci i fotografije medicinskih radnika iz kovid ambulante Kliničkog centra „Kragujevac“, posle šestočasovne smene, pokazuju nadljudski napor.

Doktori i tehničari koji rade non stop, u potocima znoja i smežurenih ruku dočekuju kraj smene. I svi kažu „da je teško ali mora se. Životi su u pitanju“.

 

 

Ovo su ekskluzivni snimci kako radnci izgledaju posle smene….

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ostavi komentar