Nikola Dašić da obavesti javnost o stanju stvari i pljački u JSP, traže DVERI!

Gradski odbor Dveri Kragujevac sa velikom zabrinutošću prati dešavanja oko jednog od nekada vitalnih gradskih preduzeća- JSP Kragujevac, kaže se u saopštenju.

Prema njihovim rečima, „Javno stambeno preduzeće obavljalo je niz poverenih funkcija posebno u delu održavanja stambenih i poslovnih objekata, liftova itd. Danas su nebrigom i nesposobnošću gradskih vlasti i diletantskim odlukama rukovodstva JSP ovi poslovi povereni privatnim agencijama sumnjivog poslovnog ugleda i po nerealno visokim cenama“.

-SP Dveri najoštrije osuđuje i tajnost poslovanja JSP i rasipničko ponašanje direktorke Snežane Ćirković za koju zaposleni u ovom preduzeću medijima svakodnevno iznose dokaze o milionskim troškovima. Posebno zabrinjavaju podaci o gradskim subvencijama ovom preduzeću koje samo u protekloj godini iznose nekoliko desetina miliona dinara- kaže se u saopštenju. SP Dveri „zahteva da se o ovom pitanju pokrene ozbiljna istraga i očekuje da će gradonačelnik Kragujevca Nikola Dašić obavestiti javnost o stanju stvari u JSP pošto je već više meseci i zvanično upoznat od strane radnika i uzbunjivača o dešavanjima u ovom gradskom preduzeću“.

-Dosta je bilo ćutanja i političke demagogije. Ovo su stvari koje mora da rešava prvi čovek grada. Ukoliko se ništa ne preduzme  Dveri Kragujevac će, u konsultacijama sa svojim pravnim timom, podneti prijave nadležnim organima kako bi se sprečilo dalje besmisleno rasipanje novca  Kragujevčana i odgovorni za nedopustivo rasipništvo i pljačku snosili adekvatne posledice- kaže se u saopštenju ovog pokreta.

ucentar.rs 

3 Comments

 1. Milos
  09/12/2020 - 2:20 pm

  Da je sreće da smeni tu ženu,pa nek je svastika sto puta,i onda da gleda kako i sa kim da vadi to preduzece iz mrtvih,neverovatno koliko dugo traje ovo i svi su cutali svo ovo vreme,pobogu ljudi zašto?

  Reply
 2. 09/12/2020 - 2:37 pm

  Treba otkriti sve pljacke, pod brojem 1 kradju u Apoteci Kg., malverzacije direktorke, sa lekovima i otpustom radnika. Gde su pare koje je grad uzeo od Apoteke?

  Reply
 3. Ana
  09/12/2020 - 5:58 pm

  Sve Radmirove direktorke ispadose lopovi,neverovatno kakve ljude covek birao za saradnike.

  Reply

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.