skandal: Privatna izvršiteljka Ivana Žugić htela da popiše stvari i načenici okruga zbog nepostojećeg duga!

Kako ekskluzivno saznajemo Ivana Žugić, privatna izvršiteljka iz Kragujevca poznata po blokadi računa Kliničkog centra „Kragujevac“ kada je nenajavljeno „skinula“ tri miliona dinara namenjenih za plate radnicima u kovid ambulantama- pokušala je da „popiše“ stvari i u kući Biljani Stošić Ilić, načelnici Šumadijskog okruga!

Navodni dug je nastao 2012.godine, zbog kupovine knjiga na ime administrativne zabrane. Knjige su „kupljenje“ na ime Biljana Stošić u KC „Kragujevac“.

Međutim, načelnica okruga nikada nije radila u ovoj ustanovi, niti je kako tvrdi uzela sporne knjige…

Biljana Stošić Ilić

-Na kućnu adresu mi je stiglo Rešenje o izvršenju za navodni dug od 14 028 dinara, za  kupljene knjige 2012 godine. Knjige sam navodno kupila ja u Kliničkom centru „Kragujevac“. O šoku koji sam doživela da vam i ne govorim! Jedini dokaz da sam ja navodno kupila knjige je Zaključnica na kojoj je tudj JMBG i tuđi broj lične karte, nigde nema nikakvog pečata, mog potpisa i slično- priča nam načelnica okruga.

Navodni dug je od nekih hiljadu dvesta dinara za osam godina „narastao“ na čak 14 028 dinara
Ona je izvršiteljki odnela  dokaze „da nikada u životu nije radila u Kliničkom centru „Kragujevac“ i da prema tome takav kupoprodajni ugovor nije mogla ni da zaključi“.
Pored toga izvršiteljki je stavljeno na uvid da je u Zaključnici  upisan JMBG koji nije broj Biljane Stošić, kao ni broj lične karte, a povrh svega ne postoji nigde ni njen potpis.
-Izvršiteljka je donela REŠENJE O OBUSTAVI POSTUPKA IZVRŠENJA posle toga- kaže Biljana Stošić Ilić.

Inače, Komora javnih izvršitelja prošle godine zabranila je rad na godinu dana javnoj izvršiteljki Ivani Žugić.ucentar.rs

3 Comments

 1. Ljuba Kg
  09/12/2020 - 10:16 am

  E da je to jedina njena vragolija. Mojoj porodici je preko pio fonda skinula više nego što je sama napisala u svom zaključku.Valjda pravnicima ne ide dobro aritmetika . Na moj zahtev da mi oteto vrati odma , preko računa u banci ona se oglušila te sam morao da čekam nedeljama. Naravno da nije htela ni da me primi da se vidimo , niti da se izvini.

  Reply
 2. miki roki
  09/12/2020 - 11:58 am

  Ta Ivana i njen muz Miki iz Erdece kockar ide po sudu i gradu i predstavlja se kao da je i on izvrsitelj ! pre Ivaninog imenovanja za izvrsitelja sadio je borove po norveskoj a za kretko vrme ovim nacinom stekli su ogroman novac i kupili kucu od 200 kvadrata u centru grada!

  Reply
 3. Oplanić
  12/12/2020 - 9:33 pm

  Lepo je rekao Šešelj u jednoj emisiji:
  Dićiće se kuka i motika, pa će izvršiteljiljima narod da sudi….
  ali ima moja Gruža da teče, i teče..

  Reply

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.