Heroji naroda: Baka Coka i Saša iz Aranđelovca

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Baka Coka iz Beograda koja se danas ubila i Saša Radovanović, postali su heroji naroda. Baka Coka je mrtva, Saša koji je nedavno ubio kriminalca Dragana Pavlovića loše se psihički oseća u zatvoru. Građani traže pravdu

Od kada je Stojanka Stojanović koju je narod nazvao Baba Coka u septembru 2018. godine ubila iz pištolja investitora koji joj je navodno u više navrata pretio i ucenjivao da mu proda plac i kuću na Zvezdari gde je hteo da gradi, na šta ona nije pristala- u javnosti se ne smirju strasti.

Baka Coku maltretirao investitor sa podebelim dosijeom 

„Investitor“ Zoran Trifnović (52) je imao podebeo dosije u policiji zbog iznuda, falsilfikovanja isprava, gradnje bez građevinske dozvole i prinude. Nikada nije osuđen, Maltretirao je staricu, sve dok je nije prekipelo i uzela sinovljev pištolj. Hladnokrvno  ga je  ubila na ulici pucavši mu u grudi, a zatim i „overila“.

Dok je bila u zatvoru narod je prelepljivao ime ulice u kojoj živi Stojanka sa natpisom „Sa ulica narodnog heroja Stojanke Coke Stojanović“. Ispisivani su grafiti „Sloboda za Stojanku Stojanović“.

Nadležni su sve te tragove ažurno uklanjali- iako se već stvorila heroina kod svih potlačenih u Srbiji.

Danas se Stojanka ubila, zarivši sebi nož u srce. U oproštajnom pismu sinu izvinula mu se i rekla je „da više nije mogla da izdrži“.

Snimak ubsitva investitora…

Slučaj Saše Radovanovića iz Aranđelovca

Dvostruki ubica, silovatelj, robijaš sa 15-godišnjom kaznom zatvora, narkodiler i kanibal iz Aranđelovca Dragan Pavlović (48) godinama je maltretirao, tukao, reketirao i na kraju seksualno napastvovao komšiju Sašu Radovanovića (49), oca dvoje dece.

Pred policijom Saša je rekao da ga je Pavlović  tukao za svaku sitnicu sve dok kobnog dana 05. novembra ove godine nije odveo na Bukulju i brutalno maltretirao. Pokušao je čak i da ga seksualno napastvuje. Kada je došao kući uzeo je lovačku pušku i prvim hicem ubio Pavlovića u dvorištu. Ispalio je još dva metka- jedan u grudi i u- međunožje!

Saša ubio kriminalca i zlostavljača

Kako saznajemo od njegovih prijatelja  zatvoru u Petrovcu, gde se nalazi po odluci Višeg suda oseća se dosta loše- depresivan je i teško podnosi sve što se dogodilo. U međuvremenu, nekoliko hiljada Aranđelovčana potpisalo je peticiju  u kome se „zahteva pravično suđenje od nadležnih i sagledavanje svih okolnosti kako se ubsitvo dogodilo“.

Sve u svemu, postoje i oni koij osuđuju uzimanje pravde u svoje ruke. Posebno na to blagonaklono ne gledaju ljudi iz pravosuđa. Ali, kada se sve sabere i odzme- ipak daleko velika većina građana je na strani ugnjetavanih i maltretiranih, ma gde god sistem zatajio, što reče jedan sociolog.

ucentar.rs foto: printskrin 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ostavi komentar