Ovo je za robiju: „Putevi Srbije“ za logotip daju pet miliona dinara!

U svom planu o usklađivanju javnih nabavki za 2020 godinu sa Zakonom o javnim nabavkama „Putevi Srbije“ su predvideli za redizajn logotipa čak pet miliona dinara ili preko 42 hiljade evra! 

To je na društvenim mrežama zajedno sa dokumentom objavilo Udruženje radnika na internetu.

crno na belo….

-Danas se pojavila informacija na sajtu Reddit da je za redizajn logoa javnog preduzeća Putevi Srbije obezbeđeno 5 000 000 dinara u okviru otvorenog postupka javne nabavke za četvrti kvartal 2020. godine. Naišli smo na ovaj podatak u javno dostupnom dokumentu na sajtu JP Putevi pod rednim brojem 172, ali nismo pronašli informaciju da li je postupak sproveden i nabavka okončana. Ukoliko je ovo i dalje aktuelno i ako već nije kasno, Udruženje radnika na internetu u ime celokupne frilens zajednice Srbije nudi da uradi više profesionalnih dizajnerskih rešenja za logo Puteva Srbije, a da se sav novac predviđen planom javnih nabavki uplati na račun humanitarne organizacije za lečenje bolesne dece.- kaže se na saopštenju radnika.

Lep ministarsski start.. Tomislav Momirović

U samom dokumentu ima još mnogo stavki o izradi ili unapređenju softvera pa se može videti kaže Boban Mitrović -„kuda idu milioni od putarina“.

Inače, izrada najskupljih logotipa (zaštitinog znaka) za jednu kompaniju kod vrhunskih dizajnera u Srbiji kreće se do dve hiljade evra! Na čelu ovog državnog preduzeća je Zoran Drobnjak, dok resorno pripada ministarstvu koje od nedavno vodi vlasnik „Mone“ Tomislav Momirović.

pogledajte sve ostale nabavke „Puteva Srbije“…

https://lm.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fwww.putevi-srbije.rs%2Fimages%2Fpdf%2Forgani_upravljanja%2F2020-10-30-Plan-o-uskladjivanju-plana-javnih-nabavki-za-2020-godinu-sa-Zakonom-o-javnim-nabavkama.pdf%3Ffbclid%3DIwAR0Vpfkz1f1ROwIN8pDz7rMQFt8mPJeZlpW8Vg94fCdOxWT3xU4v6cxKBCs&h=AT0T9TLHv9KLH7Dca6L9p-JDZY2u80VwAQdFlM3qNAQwAIMIVMpuTCcuUpFZji5JBUlPuNXdquXvg-cWnhDrHTwA-GVIH12lcJbbeoenqgndt3qPuTiWOdw-kor2HuEd8vJYLkWrOeXBa2m2xlpxqQ

ucentar.rs 

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.