skandal: Novom šefu granične policije Miletu Jandriću na kući ispisali „narkodiler“!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Upravnik Okružnog zatvora u Novom Sadu Mile Jandrić biće postavljen za načelnika Uprave granične policije. Na ovom mestu je trenutno Miljan Stanojević, kadar prethodnog ministra Nebojše Stefanovića, objavila je srpska štampa. Ova vest izazvala je žestoke potrese u bezbednosnim službama Srbije.

Ono što je zanimljivo jeste činjenica da Jandrić za ovo mesto nije prošao bezbednosnu proveru, zbog svojih veza sa ljudima iz kriminalnog miljea.

„lepo društvance“ Renato u  Vukovaru 1991

Posebno je bezbedosno interesantno njegovo „prijateljstvo“ sa Renatom Kovčalijom iz Iloka, vlasnikom restorana „Dunav“ u Vukovaru. Renato slovi za „žestokog“ momka, inače je bio u zengama, a mnogi Srbi su ga optuživali za zločine tokom rata. Njegova sestra od tetke je Marija Osvald, što je zanimljivo šef granične policije PU vukovarsko-srijemske u Hrvatskoj.

To praktično znači da će ovu osetljivu granicu Jandrić kontrolisti u saradnji sa koleginicom koja je sestra njegovog prijatelja Kovčalije.

Inače, naše bezbednosne službe imaju službene informacije da je Jandriću svojevremeno na zidu kuće u Novom Sadu ispisan grafit „narkodiler“, kao i da je brutalno pretučen od strane kriminalaca.

Postoji par prijava njegovih koleginica iz MUP za mobing.

Inače, kao jedan od najvećih profesionalnih propusta u radu Jandrića vezan je za sada već čuveni incindent sa dronom i albanskom zastavom na utakmici Srbija- Albanija 14. oktobra 2014.godine.

Bruka u sred Srbije.. Albanska zastava i dron

Naime, Bezbednosno informativna agencija poslala je informaciju da će tog dana u Srbiju ući Ismail Morina na prelazu Batrovci oko 13 časova i da će imati dron i albansku zastavu. Poslata je depeša MUP-u a Morina je u Srbiju ušao u 13,10 časova. Prilikom pregleda kod njega je pronađen dron, ali ne i zastava  i on je pušten u Srbiju posle čega je došlo do čuvenog incindenta na utakmici. Šef regionalne uprave granične policije bio je upravo Jandrić.

Ucentar.rs foto: Screenshot 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ostavi komentar