Jandrićev advokat tvrdi: „Sve je netačno“!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Našoj redakciiji obratio se punomoćnik Mileta Jandrića, kandidata za šefa pogranične policije sa demantima našeg teksta (vidi link): 

„Apsolutno su netačni navodi da je moj klijent u prijateljskim, poslovnim, kriminalnim ili bilo kakvim drugim odnosima sa izvesnim Renatom Kovčalijom iz Iloka.
Netačni su navodi da je svojevremeno na kući moga klijenta ispisan bilo kakav grafit, jer bi o tome bez odlaganja bila obaveštena policija. Ne treba da Vas podsećamo da bi u slučaju ispisivanja bilo kakvog grafita moj klijent o tome odmah obavestio nadležnu policijsku stanicu o čemu bi postojala evidencija.
Imajući u vidu navode u spornoj vesti, pozivamo Vas da se obratite Policijskoj upravi u Novom Sadu sa zahtevom za dostavljanje informacije da li je moj klijent bilo kada prijavio ispisivanje grafita na kući kako to navodite.
Takođe, pozivamo Vas da objavite sve podatke iz službene evidencije da je Mile Jandrić navodno brutalno pretučen od strane kriminalaca, da je načinio propust vezan za, kako to navodite: „incident sa dronom i albanskom zastavom na utakmici Srbija-Albanija 14. oktobra 2014.godine“, odnosno da postoje prijave koleginica iz MUPa za mobing.
Jasno je da ove podatke niti imate niti ih možete pribaviti jer je Vaša vest netačna i očigledno usmerena da se ukalja ugled koji Mile Jandrić uživa među policijskim službenicima MUP-a R. Srbije i u svojoj okolini.
Na koncu, podsećam Vas da ste bili u obavezi, shodno članu 9. stav 1. Zakona o javnom informisanju i medijima, da pre objavljivanja vesti, sa pažnjom primerenom okolnostima, proverite istinitost informacija koje ste objavili.
Svakako, moj klijent zadržava pravo da u parničnom postupku zahteva satisfakciju za pretrpljene duševne bolove zbog povrede časti i ugleda.“
advokat Goran Stupar


odgovor redakcije ucentar.rs: „Ponosimo kontraprijavu Višem tužilaštvu za organizovani kriminal!“

Poštovani gospodine punomoćniče,
Vaše je pravo da naše izvore i informacije nazivate netačnim. I vaše je pravo da iznesete svoje mišljenje koje eto demokratski objavljujemo. I jedva čekamo parnični postupak, gde će izneti dokaze i pozvati svedoke da potvrde naše navode. Ujedno, obaveštavamo Vas  da smo doneli jedno pravilo kada je osnovan ovaj portal- da ko god pokuša da nas diskredituje ili zapreti tužbom-  mi podnosimo tri! I to ovoga puta Višem tužilaštvu za organizovani kriminal.
Najbolje želje
redakcija ucentar.rs


Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ostavi komentar