Policija „upala“ u JSP „Kragujevac“!

Inspektori za privredni kriminal MUP ušli su jutros u kontrolu poslovanja Javno stambenog preduzeća „Kragujevac“ posle serije tekstova na našem portalu.

Vest su nam potvrdili zaposleni u ovom gradskom preduzeću.

Inače, više sagovornika bivših i sadašnjih radnika JSP za  ucentar.rs svedočilo je prethodnih nedelja o zlupotrebama i odlivanju na desetine miliona dinara iz ovog preduzeća na čijem čelu se nalazi Snežana Ćirković, svastika bivšeg gradonačelnika Radomira Nikolića.

Uskoro opširnije…

ucentar.rs 

4 Comments

 1. 15/12/2020 - 1:09 pm

  Svi su isti, mislite da ce neko odgovarati!!!

  Reply
 2. Dobrivoje
  15/12/2020 - 2:14 pm

  Tresla se gora, rodio se miš! Šta će se desiti što su inspektori sa privrednni kriminal ušli i Stambeno preduzeće? Pogledaće neke papire, razgovarće sa direktorkom i – ništa. Zar zaista mislite da neko može bilo šta da preduzme protiv Radomirove svastike? Mogli bi, pod uslovom, da navedena gospođa Ćirković, prestane da bude Radomirova svastika. Radomir Nikoilić nije na mesto gradonačelnika došao što je bio najbolji. Na to mestzo je dospeo zato pšto je njegov otac Tomislav, ključna figura u izdaji Srbije, koja je, ionako, srozanu Srbiju, dovela u status kolonije. I danas, kada nije više predsednik Srbije, Tomislav Nikolić, je važna karika u vlasti na čijem vrhu je Aleksandar Vučić. Zamislite da se Tomislav kandiduje za poredsednika, ili osniuje novu partiju, udruži sa sličnim demagozima poput Velimira-Velja Ilića iz Čačka i sličnim nezadovoljnicima, koje je, što bi Njegoš rekao, nemoguće „najesti, a kamoli prejesti“. Dakle, Radomirovo gradonačelnikovanje je najgrada, ili dug, kako hoćete, Tomislavu Nikoliću.
  Naravno, da Radomir iz te činjenice vuče feudalno da postavlja svoje prijatelje, rođake, drugove iz detinjstva i mladosti, svastike, ujne, tetke i njihovu decu, na razna mesta, gde će primati platu iz budžeta. To pravo ima svako ko se domogne položaja u Srbiji. Zar je Verko bio drugačiji, ili Vlatko, ili Džada…? Znači, portal Ucentar neosnovano proziva direktorku Stambenog. Ne zato što nije istina ono o čemu pišete (istina je, nažalost, još drastičnija) već zato što je ćirkovićka poptuno legitimna. Prigiovara joj se da je slagala navodeći u biografiji da je bila direktor neke banke u Kraljevu. Pa, šta? Ona ima prava da laže. Zar i Tomislav Nikolić nije lagao kada je navodio da je sa srednjom građevinskom školom bio direktor za iunvesticije i razvoja u ondašnjem gigantu „22. decembar“, koji je proizvodio odeću za četvrtu po brojnosti armiju u Evropi (JNA)? Potom je Tomislav navodio da je bio direktor JKP Gradska groblja, a on je bio poslovođa, grupici radnika koji su betonirali „opsege“ oko grobnih mesta i radili sitnije popravke na Bozmanu i Varoškom groblju. Za te laži, ali i za nabavku diploime mastera, bez odlaska na fakultet, Nikolića je narod nagradio izborom za predsednika Srbije. Jer, da narod nije očekivao te laži, Nikolić ne bi lagao. Da u Kragujevcu nisu želeli da na mesto direktorke Stambenog dođe svastika sa značajnom poslovnom biografijom, ne bi Ćirkovićka navodila da je bila direktro banke u Kraljevu, već bi saopštila puku istinu da je bila šalterska radnica(jedna od troje zaposlenih) u Kraljevu.
  Na kraju, i Radomir Nikoilić, i sadašnji Dašić, I bivši Verko, Vlatko i Džada, su pošteniji od prosečnog Kragujevčanina. Prosečni Kragujevčanin kada bi sazeo u fotrelju gradonačelnika pozapošljavao i stavio na državne jasle decu, rođake, strine, ujne, a tek ljubavnice i njihovu bračnu i vanbračnu decu i rođake. Neko će, možda upitati, ima li izlaza. Ima, draga braćo i sestre: samo u promeni celog sistema „da kamen na kamenu ne ostane“. Ali do te promene bi jedno moglo doći, ako se svako od nas, pojedinačno, i samo pojedinačno, promeni- da bude bolji od Radomira I njegove svastike. Dotle, ulazak inspektora za privredni kriminal u Srambeno, biće samo mali, ali lažni, igrokaz, o tome da se, eto, nešto “preduzima”.

  Reply
 3. Makarije
  15/12/2020 - 10:08 pm

  Ajd kad su već tamo nek pitaju tu svastiku, što ne može karticom da se plati račun SON-a?

  Reply
  • Ljuba Kg
   16/12/2020 - 3:10 pm

   pa zbog bankarske provizije

   Reply

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.