Rekonstruisan vodovod u Ugljarevcu podno Rudnika

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Zajedničkim sredstvima Skupštine grada Kragujevca  i meštana renoviran je vodovod u selu Ugljarevac. Rekonstruisana je vodovodna mreža duga 1 300 metara, a prema rečima Vojislava Lazovića iz ovog sela „rešen je višedecenijski problem za 47 kuća“. On  ističe „veliko zalaganje samih ljudi iz Ugljarevca, a posebno Miće Miloševića“. 

Vojislav Lazović

-Značaj ovakvih projekata za meštane ne može da se opiše rečima i samo ovakvim pristupom možemo da zadržimo ljude u šumadijskim selima- kaže Lazović.

Prema njegovim rečima u ovom delu Šumadije posle dugo vremena radi se punom parom. Započeta je rekostrukcija puta mala Vrbica, Veliki Šenj, Grbice, Šljivovac, Poskurice.. Uređen je put u Pajazitovu pored Crkve . Istovremeno se sređuju udarne rupe, krče vrzine..

-Ako na proleće imamo uređenu infrastruktru odradili smo dobar preduslov za uspešne radove u poljoprivredi. Poslednjih godina ovde su napredovala mnoga poljoprivredna domaćinstva na koja kao grad moramo biti ponosni, jer budućnost je u mladima koji ostaju na svojoj dedovini- kaže Lazović, ističući da ovaj deo Šumadije postaje sve interesantniji i investitorima koji bi da proizvode zdravu hranu i da se bave voćarstvom.

ucentar.rs 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ostavi komentar