Ministar Maksa mora da podnese ostavku!

Zamenik šefa odborničke grupe Alternativa u gradskom parlamentu i predsednik Nove snage Nikola Nešić u kratkoj izjavi za naš portal prokomentarisao je današnju sednicu Skupštine grada Kragujevca.

On je objasnio da odbornička grupa kojoj pripada sa još nekolicinom opozicionih odbornika nikako nije mogla da svojim glasovima podrži predlog budžeta za narednu godinu.

„Budžet ne zadovoljava neophodne kriterijume i mi jednostavno nismo mogli to da podržimo“, kazao je Nešić i prokomentarisao stav koji je izneo na današnji sednici. da gradski većnik zadužen za komunalna pitanja Vladimir Maksimović mora da podnese ostavku na tu funkciju.

-Ne postoji ni jedan razlog da ostane na funkciji gradskog većnika. Ostavka je nešto što se podrazumeva kad je neko direktno odgovoran za štetu nanetu budžetu grada od čak 187.000 evra, a on je svakako za tu štetu odgovoran. Nije važno da li mu je neko naredio da se tako odnosi prema novcu Kragujevčana ili je po sredi njegova namera. Ostavka je u tom smislu moralni čin. U konkretnom slučaju Maksimovića uočljiv je i sukob interesa što samo učvršćuje naše uverenje da on mora da ode“, zaključio je zamenik šefa odborničke grupe Alternativa u Skupštini grada Kragujevca i predsednik Nove snage Nikola Nešić.

ucentar.rs 

4 Comments

 1. 16/12/2020 - 5:36 pm

  On ima samo moralnu odgovornost, inace svi znamo da on nije nista odlucivao, sta sa tatinim sinom????

  Reply
 2. maja kukovina
  16/12/2020 - 11:41 pm

  Nikola nemas petlju ni Maksu da smenis! sredi se jer smo ti dali poverenje na izborima bez Raleta, Makse, Vite… lose ti se pise ako nastavis kao Nikolic maldji.

  Reply
 3. cvetkovici
  17/12/2020 - 8:41 am

  nece on to nikada uraditi njemu je obraz ravan djonu. celo selo je prevari i slagao za glasove lopuza jedna !

  Reply
 4. sumadinac
  18/12/2020 - 2:57 am

  Kako se covek nije setio JSP KRAGUJEVAC i sadasnje i prethodnih garnitura koje su i upravljaju istim (direktori i nadzorni odbori)?

  Od 2014. do danas napravili stetu preko 2,500,000 evra.

  Grad u to ime vec opredelio davanja od ~40,000,000 din. (~ 340,000 evra).

  Ovaj jos ispade mala i naivna maca za njih.

  Reply

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.