bruka i sramota u Pešačkoj zoni u Kragujevcu

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Kako javljju naši čitaoci trenutno je u centru grada Kragujevca, pravo ruglo od postavljenih kablova i đubreta. Kablovi pripadaju obližnjem kontejneru u kome se prodaju cigarete bez filtera u Pešačkoj zoni, koji mesecima izaziva kontraverze kod urbanista. Pored toga kabl je ,tvrde građani pod naponom jer se tako distrubuira električna energija do prodavnice.

kablovi su pod naponom
Bolje mu ide ovaj posao… Vladimir Maksimović

„Kragujevac je grad Sretenjskog ustava, Miloša Obrenovića, Kragujevačke tragedije i prva prestonica moderne Srbije. Prva prestonica moderne Srbije i grad ,,Krvave bajke’’ Desanke Maksimović  jednostavno pleni interesantnim pričama i impresivnom arhitekturom. Simpatična pešačka zona sa brojnim kafićima i lepo uređeni  parkovi sa razigranim mališanima, ostaviće snažan utisak na turiste“- ovako nas predstavljaju i nekim monografijama.

Današnje fotografije pokazuju bruku i sramotu službe na čijem je čelu gradski ministar Vladimir Maksimović, poznat po brojnim skandalima i „penalima“ od 187 hiljada evra koje je Grad Kragujevac morao da plati EBRDucentar.rs

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ostavi komentar