Kragujevčanka dobila stan u Beogradu u igri „Uzmi račun i pobedi“

U  četvrtom izvlačenju u okviru nagradne igre Uzmi račun i pobedi 2020  stan je dobila Vesna Cvetković iz Kragujevca. 

Odziv građana za učešće u nagradnoj igri nastavlja se iz dana u dan, saopštava Vlada Srbije je fantastičan. U izvlačenju je učestvovalo 5.587477 koverata. Sledeće subote 26. decembra biće specijalno izvlačenje u kom će se dodeliti 10 automobila i dva stana u Beogradu.

Nagrade izvlači glumica Dragana Mićalović. Danas će kao i tri prethodna kola biti dodeljeno 5 automobila FIJAT 500L i jedan stan u Beogradu, u naselju Zemunske kapije.

Prvi automobil dobio je Branislav Aljetić iz Bačkog Jarka

Drugi automobil je dobila je Proković Milena iz Aranđelovca

Dobitnik trećeg automobila je Ružica Valčić iz Vlasotinaca

Četvrti automobil je dobila je Milica Budić iz Tovariševa

Peti automobil je dobila je Slađana Todorović

Zatim je Dragana Mićalović izvukla dobitnika dvosobnog stana u Zemunu.

Ključ stana otišao je u ruke Vesne Cvetković iz Kragujevca.

U nagradnoj igri koju organizuje Vlada Republike Srbije, a podršku pruža NALED, pravo učešća imaju građani koji pošalju koverte sa 10 fiskalnih računa ili 10 slipova, ne starijih od 1.septembra 2020. sa minimalnim pojedinačnim iznosom od 100 dinara.

Fiskalne račune i slipove ne treba mešati u istoj koverti. Na poleđini koverte neophodno je napisati ime i prezime, adresu iz ličnih dokumenata i kontakt telefon dok je na drugoj strani dovoljno napisati Uzmi račun i pobedi 2020.

Pravo učešća imaju svi punoletni građani Republike Srbije dok je slanje koverata potpuno besplatno. Sve informacije o nagradnoj igri građani mogu pronaći na sajtu www.uzmiracun.rs a na raspolaganju im je i kontakt centar putem mejla kontakt@uzmiracun.rs , za sva dodatna pitanja i podršku.

ucenar.rs/kurir.rs

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.