SSP: svakom građaninu Kragujevca vlast uzima 200 evra u 2021.godini!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Na žalost, uoči Međunarodnog dana ljudske solidarnosti, aktuelna vlast u Kragujevcu je poslala „čestitku“ svojim sugrađanima u vidu povećanja cene poreza, vode, parkinga. Svakom, Kragujevčaninu, kroz ova poskupljenja, gradska vlast će u narednoj godini uzeti 200 evra , kaže se između ostalog u saopštenju Ženske mreže Stranke slobode i pravde u Kragujevcu.
Ženska mreža SSP

-Devedesetih godina, grad Kragujevac, nekadašnja srpska prestonica, dobio je tužni nadimak „Dolina gladi“. Danas, dvadeset i vise godina kasnije, stanje ovog grada je slično. Razlika je samo u slici. Prodavnice i izlozi su puni, oči su site, ali novčanici i stomaci opet prazni- kaže se u saopštenju žena iz SSP.

One kažu da je strašno od „tuge od svakodnevnih loših vesti, atmosfere bezizlaza, siromaštva , ali da je jos strašnije kada si prisiljen da tražis pomoć od drugih i moliš za elementarna sredstva za život“.

ponovo „dolina gladi“…

-Poštovani gradski oci grada Kragujevca, decembar je mesec sabiranja rezultata (ostvarenih i neostvarenih ciljeva), darivanja, ispunjenja želja…. Ako se okrenete oko sebe videćete da vas nečije oči traže, nečije ruke se pružaju, nekome je potrebna pomoć. Zapitajte se šta treba da uradite da ovaj grad bude bolji i da ljudi u njemu budu srećniji?

Setite se svojih sugrađana je tu ste radi njih, ne radi sebe!- kaže se u saopštenju Đenske mreže SSP.


ucentar.rs

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ostavi komentar