SSP: svakom građaninu Kragujevca vlast uzima 200 evra u 2021.godini!

Na žalost, uoči Međunarodnog dana ljudske solidarnosti, aktuelna vlast u Kragujevcu je poslala „čestitku“ svojim sugrađanima u vidu povećanja cene poreza, vode, parkinga. Svakom, Kragujevčaninu, kroz ova poskupljenja, gradska vlast će u narednoj godini uzeti 200 evra , kaže se između ostalog u saopštenju Ženske mreže Stranke slobode i pravde u Kragujevcu.
Ženska mreža SSP

-Devedesetih godina, grad Kragujevac, nekadašnja srpska prestonica, dobio je tužni nadimak „Dolina gladi“. Danas, dvadeset i vise godina kasnije, stanje ovog grada je slično. Razlika je samo u slici. Prodavnice i izlozi su puni, oči su site, ali novčanici i stomaci opet prazni- kaže se u saopštenju žena iz SSP.

One kažu da je strašno od „tuge od svakodnevnih loših vesti, atmosfere bezizlaza, siromaštva , ali da je jos strašnije kada si prisiljen da tražis pomoć od drugih i moliš za elementarna sredstva za život“.

ponovo „dolina gladi“…

-Poštovani gradski oci grada Kragujevca, decembar je mesec sabiranja rezultata (ostvarenih i neostvarenih ciljeva), darivanja, ispunjenja želja…. Ako se okrenete oko sebe videćete da vas nečije oči traže, nečije ruke se pružaju, nekome je potrebna pomoć. Zapitajte se šta treba da uradite da ovaj grad bude bolji i da ljudi u njemu budu srećniji?

Setite se svojih sugrađana je tu ste radi njih, ne radi sebe!- kaže se u saopštenju Đenske mreže SSP.


ucentar.rs

2 Comments

 1. 20/12/2020 - 12:05 pm

  Na pro’ece, svi na ulice, da oteramo bagru i lopove!

  Reply
 2. Sumadinac
  20/12/2020 - 3:08 pm

  Zaboravili su da pridodaju i stetu od preko 2,000,000 eura koju je JP JSP KRAGUJEVAC napravilo svima gradjanima kao i naknadnu pridodatu stetu na ime novca koji se sada daje od strane grada na ime povracaja po osnovu te stete.

  Krivci niti su procesuirani niti su kaznjeni a mi gradjani i poreski obveznici sami sebi vracamo pare koje nam je uzelo pomenuto javno preduzece.

  Kada se sve ukupno da sabrati a po pisanju jednog naseg sugradjanina koje je sve to potanko objasnio dolazi se do cifre cak od oko 10,000,000 evra.

  Reply

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.