Vreme odlaska heroja: Preminula dr Gordić (43) iz Kraljeva majka troje dece

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
„Noćas je u Beogradu posle kraće bolesti preminula dr Danijela Gordić, specijalista interne medicine i subspecijalista pulmologije, zaposlena u OB „Studenica“. Dr Gordić je rođena 04.02.1973. godine u Skoplju. Osnovnu školu i Gimnaziju završila je u Kraljevu, a Medicinski fakultet u Beogradu. Od 2000. godine je zaposlena u Zdravstvenom centru „Studenica“. Tokom radnog veka neprekidno se usavršavala – magistrirala je 2004. godine, specijalizaciju iz interne medicine završila 2006. a užu specijalizaciju iz pulmologije 2017. godine. Uz razoružavajuće topao, gotovo dečji osmeh, obraćala se svakom pacijentu sa posebnom pažnjom. U razgovoru ljubazna, beskrajno strpljiva, u poslu pedantna, precizna, odgovorna, požrtvovana. Za sve je imala vremena, snage i strpljenja. A onda nas jedne decembarske noći tiho, onako kako odlaze anđeli, zauvek napustila. Nebeska bolnica je od danas mnogo bogatija jer u svojim odajama ima vrsnog lekara, majku, ćerku, sestru, suprugu…
Sa velikim poštovanjem i ponosom čuvaćemo uspomenu na našu Nelu, doktorku anđeoskog lika i čarobnog osmeha. Dr Danijela Gordić je bila udata, majka troje dece. Mesto i vreme sahrane biće naknadno objavljeni“- objavio je Zdravstveni centar „Studentica“.
Dr Slavica istakle su njene kolege preminula je od posledica korona virusa.
„Večeras je preminuo Mag. sci dr Danijela Gordić pulmog iz Kraljeva 48 godine život života Iz zone crvenog Kovida, sa prve linije. Troje male dece ostalo je bez majke. Divni mladi lekar sa blagim osmehom večitog deteta otišao je među anđele.
Muž, zdravstveni radnik, bez žene koja voli. Čuveni dr. Ru užica Gordić, nefrolog iz Kraljeva, bez ćerke. Sestra i brat bez sestre.
Kraljevo i Srbija ostaju bez još jednog pulmologa. Nedostaju mi reči. Samo beskrajna tuga i tuga. I pitanje – Dokle će se žrtvovati zdravstveni radnici?“- napisala je Slavica Plavšić.


ucentar.rs foto: printskrin društvene mreže

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ostavi komentar