PRIVREDNICI 2020: Nikola Vrućinić, Vladimir Leković i Nemaja Čalija

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Možda jedna i od najtežih odluka, ali kada se činilo da je sve rečeno u privredi- pojavila su se trojica Kragujevčana koji na Kosmaju grade najveći turistički kompleks u Srbiji! I to sa novim pristupom, podižući standarde i konceptom koji do sada nije viđen na ovim prostorima. Njihova priča pomalo podseća na  lajt motiv iz holivudskih filmova- kada se sretnu trojica ortaka i zajedno naprave neočekivani uspeh koji je iznenadio mnoge stručnjake iz ove važne privredne grane. Pored ovog, prijetelji iz Kragujevca samostalno ili zajedno realizuju i niz kapitalnih projekata širom Srbije. 

I više nego dovoljno da ih kolegijum našeg portala proglasi PRIVREDNICIMA 2020!


Ko su Kragujevčani koji grade najluksuzniji turistički kompleks u Srbiji

Vladimir Leković rođen je u Kragujevcu, a po struci je diplomirani je ekonomista. Generalni je direktor porodičnog preduzeća “TARA CONCEPT”, koje se bavi izradom luksuznih podnih i zidnih obloga, te unikatnog nameštaja, ručne izrade, isključivo od čistog drveta. “Tara” je zvanično jedno od 1.000 najuspešnijih preduzeća u našoj zemlji.

Nikola Vrućinić je suvlasnik najveće solarne elektrane “Solaris 1” i “Solaris 2” kod Kladova, kao i Tržni centar “Sava” u Kragujevcu. Iza ovog mladog privrednika stoje mnogi realizovani projekti, kao rekordni i specifičnosti u gradnji ne samo u srpskim nego i u evropskim razmerama. Takođe Vrućinić je tvorac prve samoodržive kuće sagrađene od čvrstih materijala, useljene za samo 50 dana. Investitor je najvećeg staračkog doma koji je renutno u izgradnji. Zajedno sa Vladimirom Lekovićem vlasnik firme South Balkan Investment, koja gradi apartmane na Zlatiboru.

Nemanja Čalija rođen je u Kragujecu, a po struci je diplomirani ekonomista. Uspešno vodi porodičnu firmu koja se bavi uslugama iz sveta kozmetike, kao i trgovinom kozmetičkih preparata. Svoj biznis razvio je izvan granica Srbije.OVO JE PROJEKAT KOME SE DIVI SRBIJA!

Smešten na svega 55 kilometara od Beograda na Kosmaju. Renew kompleks pruža mogućnost za aktivni odmor, najviši nivo relaksacije ali i odmor sa decom, poručuju iz kragujevačke kompanije koja gradi najveći turistički kompleks trenutno u Srbiji i u jugoistočnoj Evropi.

 

panorama Kosmaja

Kosmaj je planina koja se nalazi u blizini Beograda i Vojvodine.  Na samo 50 kilometara od glavnog grada Srbije smeštena je prava oaza mira. Mesto gde se možete sakriti od gradske gužve. Svojim reljefom obezbedila je pogodnu biosferu i bogatu vegetaciju. Biljni i životinjsi svet je veoma raznolik a hrastove i bukove šume se spuštaju duž strmina ove prelepe planine. Od samog vrha prema Sopotu a u gustoj šumi nalaze se tačno obeleženi i ugaženi putevi koji mogu da se koriste za šetnju i rekreaciju. Za odmor u toku šetnje ne treba da brinete. Duž samog puta prema vrhu ove planine postavljena su odmarališta sa ljuljaškama, klackalicama, klupama i stolovima. Sam najviši vrh visok je 626 metara nadmorske visine a čak 100 metara viši od najvišeg vrha Fruške gore.

Renew kompleks kao izvor sveobuhvatnog uživanja

U svom kompleksu Renew ima u ponudi 3 vrste nekretnina čiji možete biti vlasnik i time zapravo postati bogatiji. Koncept je osmišljen tako da se kroz glavni benefit za kupce otvori mogućnost da investiciju učine profitabilnom i kroz reizdavanje naprave i brz povrat investicije.

-Na raspolaganju je 18 zasebnih apartmanskih kuća površine 62 m2 sa od 5-7 ari placa. Uključena je i mogućnost izgradnje bazena na placu. Svaka kuća ima karakteristike SMART home objekta, obezbeđeno parking mesto i zagarantovan pogled na prelepu prirodu planine Kosmaj- kađu u ovoj kompaniji.

Apartmani u dodiru sa prirodom

Polazeći od stanovišta da ovde svako može pronaći svoj kutak, pored kuća, u ponudi su i apartmani koji su raspoređeni u četiri apartmanske jedinice.

Planirana je izgradnja 84 apartmana, od 45 m2 do 75 m2. Svaki apartman ima prostranu terasu koja će na idealan način omogućiti konstantan dodir sa prirodom.

Hotel kao vrhunac pristupačnog luksuza

Treća vrsta nekretnina je hotel u okviru Renew kompleksa koji čine 3 celine – luksuzni Wellness & Spa centar, restoran i apartmanski deo. Pored Wellness centra, svi posetioci će moći da uživaju u dva otvorena i dva zatvorena bazena različitog tipa u sklopu hotela.

O svim benefitima ovog kompleksa pročitajte više na sajtu Renew Concept.

Prodajno mesto Renew Concept-a se nalazi u Beogradu, Kneginje Zorke 12. Radno vreme prodajnog salona je od 10h-20h, pon-sub.

Investitor je uložio posebnu pažnju u funkcionisanje kompleksa nakon faze izgradnje, shodno trendovima današnjice i brzini života. Stoga će Renew kompleks ponuditi uslugu kompletnog održavanja svih tipova smeštajnih jedinica i zajedničkih prostora i površina. To podrazumeva svakodnevno održavanje i uređenja kompleksa (zelene površine, bazeni, igrališta…), kao i unutrašnjosti objekata. 

ucentar.rs

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ostavi komentar