Opaaa domaćini! „paklena“ žurka lovaca.. (foto 18+)

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Društvenim mrežama kruži skandalozni snimak za koji su gotovo svi tvrde da je nastao u jednom selu nadomak Kragujevca. Navodno lovci koji su se tog dana neformalno okupili na zabavi bili su iznenađeni kada je jedan od njih došao sa tri „dame“.

Počele su da izvode striptiz i tada je nastala opšta ludnica. Sve u svemu, na snimku se vidi da su se ljudi u omalenoj sali dobro snašli sa novopridošlim gošćama koje su, doduše- po kvalitetu izvođenja tačaka daleko ispod svojih koleginica u luksuznim barovima. Ali šta je tu je. U tangama u jednom trenutku prilazile su stolovima, sedele u krila gostima…

Ipak višednevno istraživanje snimka (posedujemo dva video zapisa) i fotografija našeg portala pokazalo je da se ovaj skandal nije dogodio u Šumadiji, već u jednom selu u Srbiji.

U lovačkim udruženjima su nam listom rekli da se ne radi ni o kakvoj organizovanoj „lovačkoj zabavi“ , jer na takvim prigodama „nemoguće je da bar trećina lovaca ne dođe u društvu supruga“.

I treća činjenica, koja će možda razočarati ljubitelje ovakvih tračeva i snimaka jeste da je on nastao mnogo ranije nego što se pojavio na društvenim mrežama.ucentar.rs foto: printskrin

Foto galerija:

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ostavi komentar