SKANDAL 2020: Pijani pastorak narodnog poslanika slupao opštinski auto u Aranđelovcu!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Predrag Spasić, koji je u bliskoj porodičnoj vezi s narodnim poslanikom SNS iz Aranđelovca Milosavom Milojevićem, u maju ove godine izazvao je saobraćajnu nesreću vozilom koje pripada opštini, iako nije zaposlen u njoj, navodi Nova.rs. Do udesa, u kojem je auto potpuno slupan, došlo je oko 2 sata iza ponoći, a Spasić je vozio pijan sa 1,5 promila alkohola u krvi i prošao je kroz crveno svetlo. Potom je predsednik opštine, Bojan Radović, dao sramno objašnjenje – opravdanje, u kojem je izjavio da je u pitanju volonter koji je raznosio pakete pomoći.

Događaji iz vremena vanrednog stanja u maju mesecu moglo bi da stane samo u nekoliko reči SKANDAL 2020 GODINE U ŠUMADIJI.

Bojan Radović se brzo ujeo za jezik. Ovaj portal objavio je i zvaničan odgovor opštine Aranđelovac u kome Radović demantuje sam sebe.

“Zarad istine, narodni poslanik Milosav Milojević nema, niti je ikada imao posinka. Takođe, apsolutna je neistina da je u dva časa posle ponoći bilo ko raznosio pakete pomoći ugroženima. Paketi su deljeni isključivo u toku radnog vremena. Pomenuti Predrag Spasić je, kao i drugi od preko 100 volontera, vozio službeni auto uz radni nalog u toku radnog vremena. Za sve što se dešavalo nakon radnog vremena kao i pomenuti događaj, nadležne su druge institucije koje sprovode svoje procedure i koje su u toku”.

Međutim, najskandaloznije je svedočenje Marka Ristovića. momka iz Aranđelovca koga je psoinak narodnog poslanika Milojevića udario na raskrsnici.

„Dok sam čekao na raskrsnici,, na zeleno svetlo niz Zelengoru, Aranđelovčani znaju gde je to mesto Spasić je naleteo na mene. Prošao je kroz crveno svetlo na semaforu. Zakačio je jedan auto i udario u mene direktno- počeo je svoje kazivanje pred kamerom Ristović.

žrtva: Marko Ristović

Prema  rečima Marka Ristovića, on je posle udesa podneo zahtev preko AMSS da mu se isplati šteta.

„Oni su isplatili samo za štetu na autu, a za nematerijalnu štetu koju sam tražio za povrede i pretrprljeni strah nisam dobio ništa. Čak su mi rekli da je zahtev poslat- a nije! Tako bi je istekao i rok za žalbu“-  kaže Ristović.

-„Kada sam se vratio na lice mesta rekli su mi ko me je udario. Bio je u vidno alkoholisanom stanju“- kaže Ristović.On u trenutku sudara nije znao ko je vozio automobil koji ga je udario, sve dok nije otišao u Hitnu pomoć i vratio se na mesto događaja.

Posle toga , nastavlja svoje svedočenje učesnik saobraćajne nezgode, pastorak narodnog poslanika Spasić pozvao ga da se vide u restoran MB. Tamo je došao sa prijateljem, (za koga autor intervjua tvrdi da je Gavrilo Bošković, aktivista SNS iz Aranđelovca).

„Nudio mi je hiljadu evra da ne pokrećem ništa protiv njega u restoranu MB. Taj drugi koji je bio sa Spasićem pretio mi je kako nikada neću moći da se zaposlim u Aranđelovcu ako ne prihvatim tih hiljadu evra i rekao mu je „šta ću sutra kada izađem na ulicu“- tvrdi Marko Ristović.

poslanik Mikica Milojević

I same nadležne službe dugo su odbijale da saopšte istinu o ovom događaju. Zahvaljujući upornosti tamošnjeg portala stvarnost.rs na kraju su dobijeni zapisnici sa mesta nesreće.

Sve u svemu, predsednik opštine Radović uhvaćen je u laži ,sudskog epiloga u ovom slučaju nema, a povrh svega žrtvi se pretilo.

I na kraju, ako bi se sve svelo na aktere afere izgledalo bi ovako: Predrag Ristić pastorak narodnog poslanika, Mikica Milojević narodni poslanik i Ristićev očuh, predsednik opštine Bojan Radović, (rođak poslanika Milojevića) sa jedne. i građanin Marko Ristović sa druge strane.

 video: Svedočenje Marka Ristovićavideo: „Ako te ovaj vadi“… predsednik Bojan Radović na sednici Skupštine opštine priča o raznošenju paketića… 

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ostavi komentar