POKS Kragujevac: „Nije bilo tuče, skinite tekst“!

D   E   M   A   N   T   I

Poštovani,

Vaš portal je dana 04.01.2021. godine objavio tekst pod naslovom  ,, Opšta tuča u kragujevačkom POKS –u ,,.  U tekstu su iznete netačne tvrdnje. Nikakve tuče nije bilo u kragujevačkom POKS – u. Naveli ste da navodni incident nije prijavljen PU Kragujevac. Zbog niza netačnih navoda policijskoj upravi Kragujevac podneli smo krivičnu prijavu sa ciljem da se sporovedu potrebne istražne radnje, utvrdi pravo činjenično stanje i da odgovorne za netačan tekst privedemo pravdi i pred sudom ostavarimo naše pravo na naknadu štete. Od PU Kragujevac očekujemo da sasluša sve svedoke, pregleda postavljene kamere oko prostorija POKS i utvrdi istinito činjenično stanje.

Od Vašeg portala zahtevamo da obavite ovaj naš demanti i da se javno izvinite funkcionerima i članovima POKS za iznete neistine. Istvovremeno, od Vas tražimo da sa vašeg portala uklonite tekst sa izmišljenim događajima jer ovakvo postupanje ne priliči objektivnom novinarstvu. U duhu profesionalizma i novinarskog kodeksa bili ste u obavezi da razgovarate i sa nekim funkcionerom ili članom POKS- a ne da tekst objavljujete na osnovu izjave ,,sagovornika koji je želeo da ostane anoniman ,,.

U Kragujevcu 05.01.2021. godine –  predsednik Gradskog odbora POKS Kragujevac

Mirko ČikirizNapomena: odgovor naše redakcije sutra..

4 Comments

 1. Anoni
  05/01/2021 - 7:16 pm

  Ovo je grad sa ovim marionetama od odbornika. Sve sto se radi odlucuje se u Beogradu. Ovaj tekst dokazuje da se ovi bave samo neki trivijalnim glupostima. Pazi kada njemu smeta tekst. Ej, pogodio ga tekst

  Reply
 2. 06/01/2021 - 1:45 pm

  Čekaj, pa ovaj je bio kod vuka. A šta je sad. Neki poks. Šta je u stvari poks. Tri člana koji nešto pričaju. A ni oni nemaju pojma o čemu. vukovi odbegli ljudi š klase. Bivši komunisti koji sada žele da okaju grehe. Kao i njihov bivši saborac koji je napravio krst. Naravno misleći da će okajati grehe. Svi do jednog su isti. I ovi i oni i oni pre njih.

  Reply
  • Veverica
   10/01/2021 - 12:44 am

   POKS je ogranak SNS-a 😉

   Reply
 3. Goran1234
  11/01/2021 - 11:20 pm

  Gde bre ove muljare iz POKS-a su bivsi SPO. Ne zna se ko je gori. Sacuvaj Boze su.

  Reply

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.